OGM 4 Bin TL Maaşla Mülakatsız 60 KPSS ile Kamu Personel Alımı Yapıyor: İşte İsealim Başvuru Adımları

Orman Genel Müdürlüğü bünyesine , büro memuru ve tekniker kadrolarında istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapılıyor. İşte personel alımının başvuru bilgileri ve başvuru sayfası.

OGM 4 Bin TL Maaşla Mülakatsız 60 KPSS ile Kamu Personel Alımı Yapıyor: İşte İsealim Başvuru Adımları

OGM kamu personeli alımı başvuru adresi.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz gün bir duyuru yayımlandı ve mülakatsız, KPSS puan şartı ile kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre yapılacak kamu personeli alımında başvurular isealim sayfası üzerinden yapılmaya devam ediliyor.

BİRÇOK ADAY HATA İLE KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Edinilen bilgilere göre büro personeli ve tekniker kadrolarına başvuru yapmak isteyen adayların , başvuru sayfasında mezuniyet hatası ile karşılaştığı öğrenildi.  Aşağıdaki yorum kısmından başvuru sayfasında yaşadığınız sorunları yazabilirsiniz.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

OGM ilanına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir:

1. 657 sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

2. 2018 yılı KPSS (B) grubu Önlisans KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak,

3. Başvuruda bulunan adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında yer alan: “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması gerekmektedir. Ek-1’de yer alan sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirilmek üzere başvuruda bulunanlar hakkında 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında yer alan hükümlerin uygulanacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu pozisyonlara yerleşenlerden, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında belirtilen Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.

4. Belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca, herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin sahte/geçersiz olduğu, gerçeğe aykırı belge düzenlediği anlaşılanların “Sözleşme imzalanarak göreve başlatılmış olsalar bile” sözleşmeleri feshedilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE MEZUNİYET ŞARTI

ALIM YAPILAN ŞEHİRLER

BAŞVURU SAYFASI

İlana başvurular aşağıdaki sayfadan yapılıyor:

https://isealim.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/

Linki kopyalayıp yeni sekmede açın. Açılan sayfada sol üstte bulunan E Devlet girişi kısmından giriş yapın.

Girişi yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranın sol kısmında , yukarıdaki menüyü göreceksiniz.

Burada personel alım ilanları linkine tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

KAMU İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN