OGM 2 Kadroya Kamu Personeli Alımı İçin İlan Yayımladı

Orman Genel Müdürlüğü, Orman Muhafaza Memuru ve Orman Mühendisi kadrosunda istihdam etmek üzere yeni personel alımı için bugün ilan yayımlandı.

OGM 2 Kadroya Kamu Personeli Alımı İçin İlan Yayımladı

Orman Genel Müdürlüğü Orman Muhafaza Memuru alıyor.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik ve Orman Muhafaza Memurlarının Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak 20 adet Orman Muhafaza Memuru ve 3234 Sayılı Orman Genel Müdürlüğüne İlişkin Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanunun Ek 1 inci maddesi, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik ve Orman Genel Müdürlüğü Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümleri doğrultusunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak 46 adet Orman Mühendisi alımı yapılacağına yer verildi. 

ORMAN MUHAFAZA MEMURU ALIM İLANI

BAŞVURU ŞARTLARI

Orman Muhafaza Memuru alımı için aranan başvuru şartları şu şekilde;

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak,
  • Tam Teşekküllü Sağlık Kurum ve Kuruluşlarından (Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli) sağlık kurulu raporu almak, (Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)
  • 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (2018-KPSSP93) en az 70 puan almış olmak,
  • Yükseköğrenim kurumlarına bağlı ön lisans programlarından; Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinden mezun olmak,

İLANA BAŞVURULAR 28 OCAK'TA BAŞLIYOR

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana başvurular 28 Ocak 2018 günü başlyacak ve 8 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecek. Söz konusu ilana başvurular internet üzerinden alınacak. Başvurular başladığı anda bildirim alarak başvuru ekranından haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

46 ORMAN MÜHENDİSİ ALIMI

BAŞVURU ŞARTLARI

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.
  • Tam Teşekküllü Sağlık Kurum ve Kuruluşlarından (Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli) sağlık kurulu raporu almak. (Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.) c) 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (2018-KPSSP3) en az 70 puan almış olmak.
  • Yükseköğrenim kurumlarının lisans programlarından; Orman Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

BAŞVURULAR 14 OCAK 'TA BAŞLIYOR

Orman Mühendisi alımı başvurular 14 Ocak ile 25 Ocak tarihleri arasında alınacak. İnternet üzerinden alınacak başvurular başladığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubu için >>>>TIKLAYIN