O üniversiteye sözleşmeli personeller alınacak! En az lise mezunu olanlar başvuru yapabilecek

Üniversiteye personel alımı yapılıyor! Şartlar tek tek açıklandı! Tüm detaylar haberimizde.

O üniversiteye sözleşmeli personeller alınacak! En az lise mezunu olanlar başvuru yapabilecek

Devlet üniversitesi personel alımlarını başlattı! Başvuru tarihlerini kaçırmayın! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÜNİVERSİTEYE PERSONEL ALIMI

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi birçok kadro için personel alımı yapılacağını paylaştı. 4B personel alımları için lise mezunu olan 1 Şoför, 15 Hasta Bakıcı, 2 Gassal, 15 Hizmetli, 4 Teknisyen alımı yapılacak. Ön lisans mezunu 12 Büro Personeli, 1 Tekniker, 10 Sağlık Teknikeri alımı yapılacak. Lisans mezunu 1 Psikolog, 2 Fizyoterapist, 10 Hemşire, 1 Veteriner, 2 Spor Uzmanı, 1 Odyolog, 1 Diyetisyen, 3 Eczacı alımı yapılacak. 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Personel Alımı

Alımlar sözlü ya da yazılı sınav yapılmadan KPSS puan sıralamasına göre yapılacak. Üniversite personel alımları için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, görevin yapılmasına engel herhangi bir sağlık problemi olmaması, erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması ve herhangi bir suç hükmü olmaması şartlarının taşınması gerekiyor. Başvuru yapacak adayların 2022 KPSS puanlarının en az 50 olması şartı da aranıyor. Adaylar 24 Kasım tarihine kadar e-Devlet sistemi üzerinden Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım yazıp aratarak başvurularını oluşturabilecekler.