O belediyeye zabıta alımı yapılacak! KPSS şartını sağlayana memurluk fırsatı

İş arayan adaylara belediyeden yüzleri güldüren haber geldi! 20 zabıta memuru alınacak! Tüm detaylar haberimizde.

O belediyeye zabıta alımı yapılacak! KPSS şartını sağlayana memurluk fırsatı

Belediye bünyesine zabıta memuru alımı yapılacak! Şartlar tek tek açıklandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BELEDİYEYE ZABITA ALIMI

Sarıyer Belediyesi tarafından yapılan son duyurulara göre belediye bünyesine 20 zabıta memuru alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, Türk Ceza Kanunu 53. madde kapsamında süresi geçse bile kasten işlenmiş bir suç dolayısıyla bir sene ya da daha fazla süre hapis cezasına veya affa bile uğramış olsa devlet güvenliğine karşı, anayasal düzene ve işleyişine karşı, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güvenin kötüye kullanımı, 

sarıyer belediyesi zabıta alımı

hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, malvarlığı aklama, kaçakçılık suçlarından mahrum edilmemek, erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması, görevini yapmaya engel bir sağlık problemi olmaması, şartlarını taşıması gerekiyor. Aynı zamanda adayların gerekli eğitim şartını taşıması, 2022 KPSS puanının talep edilen asgari düzeyde olması, daha önce çalışılan kamu kurumlarından disiplinsizlik ya da ahlaki sebeplerle çıkarılmaması, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında erkek adaylarda en az 1.67 cm, kadınlarda en az 1.60 cm boyunda olmak, sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamak, en az B sınıfı sürücü belgesi olması gerekiyor. Başvurular şahsen belediyeye giderek 13 Kasım ile 17 Kasım tarihleri arasında yapılacak.