Nüfus Müdürlüklerine 2018'de Yeni Memur Alımı Yapılacak

Nüfus Müdürlüklerine memur alımı için geri sayımda son günlere girildi. 2018 yılında Nüfus Müdürlüklerine KPSS 201/2 ile memur alımı yapılacak. Açıktan sözlü mülakat ile alımlar 2019 yılında yapılacak.

Nüfus Müdürlüklerine 2018'de Yeni Memur Alımı Yapılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun açıklaması hala yanlış şekilde memur adaylarına lanse ediliyor.

Ekim ayının 17 'sinde Anadolu ajansı Editör Masası 'na konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada nüfus müdürlüklerine memur alımına değindi. Bakan Soylu, AA Editör Masası konuğu olduğunda Nüfus Müdürlüklerine 1117 nüfus memuru alımı yapılıyordu. Söz konusu alım için sözlü mülakatlar yapılmış ve sonuçların açıklanması bekleniyordu. Bakan Soylu ise yaptığı açıklamada aynen şu ifadeleri kullandı:

"Nüfus Müdürlüklerine 1170 memur alımı gerçekleştiriyoruz. 1 ay içinde göreve başlayacaklar."

İŞ YOĞUNLUĞU VAR

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan düzenleme ile ehliyet ve diğer işlemler EGM'den alınıp Nüfus Müdülüklerine verildi. Ciddi iş yükü Nüfus Müdürlüklerine verildi ve personel konusunda eksiklikler iyice belli olmaya başladı. Bu nedenle Nüfus Müdürlüklerine 2019 yılında önemli bir sayıda personel alımı yapılacak. 

Ancak diğer internet siteleri, Bakan Soylu 'nun bu açıklamasını, sanki yeni 1170 memur alımı yapılacak gibi gösterdi ve hala da bu yönde haberler yapılıyor. Ancak Bakan Soylu açıklama yaptığı sıralarda 1117 nüfus memuru alımı yapılıyordu ve sözlü mülakatların sonuçları bekleniyordu. Bakan Soylu bu alımı kastederek bir dil sürçmesi yaptı. 

Bakan Soylu 'nun açıklamasının ardından 1 ay geçtikten sonra Nüfus Müdürlüğü alımı sonuçları açıklandı. Şimdi ise 1117 memur alımında adaylar iş başı yapmaya başladı. 

Nüfus Müdürlüklerine sözlü mülakat ile yeni memur alımları 2019 yılında yapılacak.

YENİ MEMUR ALIMI NE ZAMAN?

Nüfus Müdürlüklerine 2018 yılında yeni memur alımı yapılacak. Bu memur alımları KPSS 2018/2 ile yapılacak. 11 Aralık günü KPSS tercihleri başlayacak ve bu kapsamda Nüfus Müdürlükeri ile birçok kamu kurumuna memur ataması yapılacak.

Nüfus Müdürlüklerine KPSS 2018/2 atamalarında şoför, hizmetli , Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve düz memur kadrolarına alım yapılması bekleniyor. 

KPSS TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDIĞI ANDA VE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ YENİ MEMUR ALIM İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara