Mülakatsız işe girmek isteyenlere gündoğdu! O hastane personel alımını başlattı

Mülakata girmeden iş sahibi olmak istiyorsanız bu ilan tam size göre! Tüm detaylar haberimizde.

Mülakatsız işe girmek isteyenlere gündoğdu! O hastane personel alımını başlattı

İş arayan adaylara üniversite müjdesi! Üniversite bünyesine personel alımları başladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÜNİVERSİTE BÜNYESİNE PERSONEL ALIMI

Mersin Üniversitesi tarafından yapılan son duyurulara göre lise mezunu 20 destek personeli, 4 hemşire, 10 hasta bakıcı, 1 elektrik teknisyeni, 1 iklimlendirme ve soğutma teknisyeni, 8 aşçı; ön lisans mezunu 20 sağlık teknikeri, 3 laborant; lisans mezunu 1 diyetisyen, 26 hemşire alımı yapılacak. Üniversitenin personel alımına başvuru yapmak için yalnızca KPSS puanı yeterli oluyor. 

mersin üniversitesi personel alımları başladı

Başvurular 4 Aralık ile 18 Aralık tarihlerinde geçerli olacak ve Rektörlük Personel Daire Başkanlığı'na şahsen yapılacak. Mersin Üniversitesi personel alımı ilanlarına başvuru yapmak için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 48. maddesinde yer alan şartları taşımak; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum edilmemek, görevini yerine getirmesine engel herhangi bir sağlık problemi olmamak, erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması, herhangi bir suç hükmü olmaması ve SGK'dan emeklilik ya da yaşlılık maaşı almıyor olması şartlarının taşınması gerekiyor.