Mülakatsız En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alımı Son Başvuru: 3 Ocak 2019

Tarsus Üniversitesine en az lise mezunu adaylar arasından, mülakat şartı olmadan KPSS puanı ile kamu personeli alımı yapılıyor. Başvuru detayları haberimizde.

Mülakatsız En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alımı Son Başvuru: 3 Ocak 2019

Tarsus Üniversitesi, en az lise mezunu kamu personeli alımı başvurusu sona eriyor.

Devlet Personel Başkanlığı resmi sayfasında geçtiğimiz Aralık ayının son günlerinde yayımlanan ve Kamubulteni.com olarak takipçilerimize aktardığımız Tarsus Üniversitesi kamu personeli alımına başvurular 3 Ocak 2019 günü sona eriyor. 

En az lise mezunu adaylar arasından, büro memuru, şoför, teknisyen, mühendis, tekniker ve hizmetli gibi kadrolara yapılan kamu personeli alımında kadro dağılımı ve mezuniyet şartı şu şekilde;

UNVANI

ADET

ÖĞR. DURUMU

ARANILAN ÖZEL NİTELİKLER

Büro Personeli

1

Lisans

Gazetecilik, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler,  Basım ve Yayımcılık, Basın ve Yayın, Basın ve Yayımcılık, Basın Yayın lisans programlarının birinden mezun olmak. (4275)

Büro Personeli

1

Lisans

İletişim, İletişim Bilimleri, İletişim Sanatları, İletişim Tasarımı, İletişim Tasarımı (Multimedya), İletişim ve Tasarım, İletişim Tasarımı ve Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak.(4273)

Büro Personeli

1

Lisans

Grafik, Grafik Sanatlar, Fotograf ve Grafik Sanatlar(Grafik), Grafik Sanatları, Grafik Tasarım, Grafik Tasarımı, Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım  lisans programlarının birinden mezun olmak.(4237)

Büro Personeli

3

Lisans

İşletme, İşletmecilik, İş  İdaresi, İş İdaresi ve İktisat,  Muhasebe-Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, Yönetim ve Organizasyon lisans programlarının birinden mezun olmak.(4431)

Büro Personeli

3

Lisans

Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat lisans programlarının birinden mezun olmak.(4421)

Büro Personeli

5

Lisans

Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye-Muhasebe lisans programından mezun olmak.(4459)

Büro Personeli

1

Lisans

İstatistik lisans programından mezun olmak.(4525)

Büro Personeli

4

Önlisans

Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olmak. (3179)

Büro Personeli

2

Önlisans

Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler önlisans programlarının birinden mezun olmak.(3391)

Büro Personeli

4

Önlisans

Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama önlisans programlarının birinden mezun olmak (3249)

Mühendis

2

Lisans

İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak. (4669)

Mühendis

1

Lisans

Makine Mühendisliği/Makine Mühendisliği veya Makine ve İmalat Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak. (4639)

Mühendis

1

Lisans

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Elektrik Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak. (4611)

Alanında en az 5 yıl çalışmış olmak.

Mühendis

1

Lisans

Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Donanımı ve Teknolojisi lisans programlarının birinden mezun olmak. (4531)

Tekniker

1

Önlisans

İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak. (3225)

Tekniker

1

Önlisans

Elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak. (3293)

Tekniker

1

Önlisans

İklimlendirme-Soğutma, Soğutma Tesisatçılığı, Soğutma Tesisatı, Soğutma ve Havalandırma, İklimlendirme Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak. (3235)

Tekniker

1

Önlisans

Makine, İş Makineleri, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Makine,  Termik Santral Makineleri önlisans programlarının birinden mezun olmak. (3366)

Tekniker

1

Önlisans

 Harita, Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği, Harita ve Kadastro önlisans programlarının birinden mezun olmak. (3319)

Teknisyen

1

Meslek Lisesi

Elektrik-elektronik teknolojisi alanı ve dalları mezunu olmak. (2023/6013)

Teknisyen

1

Meslek Lisesi

Makine Teknolojisi Alanı ve Dalları Mezunu Olmak.(2061/6033)

Teknisyen

1

Meslek Lisesi

İnşaat Teknolojisi Alanı ve Dalları Mezunu Olmak. (2051/6027)

Teknisyen

1

Meslek Lisesi

Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dalları Mezunu Olmak.(2111/6053)

Teknisyen

1

Meslek Lisesi

Ortaöğretim Kurumlarının Bilişim Teknolojileri Alanı ve Dallarından mezun olmak. (2011/6006)

Destek Personeli

3

Lise

Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. (2001)

En az 5 yıllık (E) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

(Bu pozisyona yerleştirilenler şoför olarak çalıştırılacaktır.)

Destek Personeli

17

Lise

Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.

(Bu pozisyonlara yerleştirilenler temizlik personeli olarak çalıştırılacaktır.)

Lisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı, Ortaöğretim (Lise ve Meslek Lisesi ) mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır. KPSS 'de sınır yoktur. Başvuru yapan adaylar arasında sıralama yapılacak ve atamalar KPSS üstünlüğüne göre yapılacak. 

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına 5917 sayılı Kanunun 47.maddesinin 5.fıkrası (a/2) bendi ile eklenen hüküm uyarınca, sözleşmeli(4/B) olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular şahsen Tarsus Üniversitesi Genel Sekreterliğine yapılacak. Aşağıdaki evraklarla birlikte 3 Ocak 2019 mesai bitimine kadar başvurunuzu yapmanız gerekmektedir.

  • Başvuru formu 
  • 2018 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi
  • Diploma Fotokopisi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (3 Adet) (Her bir form tek sayfa olacak şekilde ve bilgisayar ortamında doldurulacaktır.
  • Özel şartlarda istenen diğer belgeler ( Sürücü belgesi, Çalışma süresi.. vs)   

YENİ KAMU İLANLARI

Yeni memur alım ilanlarından bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN