Mülakat Yok: KPSS ile En Az Lise Mezunu Büro Memuru-Şoför ve Sağlık Personeli Ataması

OGM bünyesine en az lise mezunu adaylar arasından KPSS puanı ile büro memuru, şoför ve sağlık personeli ataması yapılacak. İlanlar , başvuru ekranı ve başvuru detayları haberimizde. İşte ilanın detayları.

Mülakat Yok: KPSS ile En Az Lise Mezunu Büro Memuru-Şoför ve Sağlık Personeli Ataması

OGM 'ye en az lise mezunu şoför, sağlık personeli ve memur alımı.

Orman Genel Müdürlüğü tarafıdan geçtiğimiz hafta ilan yayınlandı. DPB 'de yayınlanan ve başvurusu 12 Eylül 2019 günü başlayan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından büro personeli, şoför, Biyolog ve Laborant alımı yapılacağına yer verildi. 

Yayınlanan ilanlarda 11 Biyolog, 11 Laborant, 300 şoför ve 708 büro memuru alımı yapılacağına yer verildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar şu şekilde;

  • 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
  • 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmakta iken; hizmet sözleşmeleri sona erenler veya Ek-1’de yer alan sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirilmek üzere başvuruda bulunanlar hakkında 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında yer alan hükümlerin uygulanacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu pozisyonlara yerleşenlerden, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında belirtilen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.
  •  2018 yılı KPSS (B) grubu olmak üzere KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  •  Son müracaat tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak,
  • Şoför için ; En az C sınıfı ehliyete sahip olmak

MEZUNİYET ŞARTI

Adaylarda aranan mezuniyet şartı şu şekilde;

ALIM MÜLAKATSIZ

OGM kamu personeli alımında sözlü mülakat olmayacak. Adaylar KPSS puan üstünlüğüne göre atanacak. 

KPSS' de yüksek puan almak, ilanda yer alan sözleşmeli pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmaz. Pozisyon için belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.

BAŞVURU EKRANI

OGM kamu personeli alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki internet adresi üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir.

http://isealim.ogm.gov.tr

OGM Personel Alımı İçin Mezuniyet Durumlarına Göre Tercih Yapılacak İlleri Ve Sayıları Gösterir Listesi İçin Tıklayın

SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ

OGM tarafından yapılan açıklamada başvuru sonuçlarının 03.10.2019 tarihinde belli olacağına yer verildi. SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA VE YENİ MEMUR ALIMI İLANI YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN