Mülakat ve Yaş Şartı Olmadan 1000 Büro Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Ticaret Bakanlığı tarafından alımı yapılacak 1000 kişilik büro personeli kadrosu için başvurular yarın (30 Kasım) saat 17.00’de sona erecek.

Mülakat ve Yaş Şartı Olmadan 1000 Büro Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Ticaret Bakanlığı tarafından herhangi bir mülakat şartı olmadan KPSS puan sıralaması ile 1.000 büro personeli alımı gerçekleştirilecek. Merkezi birimleri, Gümrük ve Dış ticaret Bölge müdürlükleri, Ticaret il müdürlükleri ve Serbest bölge müdürlüklerinde istihdam edilecek personel kadroları için ön lisans mezunu olmak ve 2022 KPSS P93 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak gerekiyor.

Toplamda 1000 personelin alımı yapılacak. 500 tane de yedek aday belirlenecek ve her halükarda en fazla üç ayı geçmeyecek süre içerisinde ihtiyaç duyulduğunda yedek adayların ataması yapılabilecek.

1000 Büro Personeli Alımı Başvuru Şartları

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

b) En az iki yıllık eğitim veren ve yüksekokulların büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, insan kaynakları yönetimi, adalet, dış ticaret, maliye, işletme yönetimi, muhasebe ve vergi uygulamaları, lojistik, bankacılık ve sigortacılık, halkla ilişkiler ve tanıtım, bilgi yönetimi, bilgisayar programcılığı ile bilgi teknolojileri ya da bunlara denkliği/eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının yukarıda belirtilen bölümlerinden mezun olmak, (Adayların, söz konusu bölümlere denk/eşdeğer sayılan bölümlerden mezun olmaları halinde YÖK tarafından onaylanmış denklik/eşdeğerlik belgelerini jpeg formatında tarayarak başvuru sistemine eklemeleri gerekmektedir.),

c) ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, KPSS P93 puan türünden 70 (yetmiş) ve üzeri puan almak.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını online olarak yapabilecek. Başvurular 21 Kasım 2022 tarihinde başlayacak ve 30 Kasım 2022 saat 17.00’a kadar devam edecektir. Sınava başvurmak isteyen adaylar, Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden başvurularını gerçekleştirecektir. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Yerleştirmesi yapılan atanmaya hak kazanan adayların görev yerleri Bakanlığın Merkez Birimleri ve Taşra Teşkilatının bulunduğu iller arasından elektronik kura çekim işlemi ile belirlenecektir.

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /