Mülakat Olmayacak: 17 Bin 689 Personel Alımı Tarihi Açıklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir son dakika açıklaması yaptı. Bakan Koca yaptığı açıklamada 12 bin personel alımına değindi ve 12 binlik alımın ardından yapılacak 17 bin 689 personel alımının tarihini de verdi.

Mülakat Olmayacak: 17 Bin 689 Personel Alımı Tarihi Açıklandı

Fahrettin Koca 'dan personel alımı açıklaması.

Sağlık Bakanı Dr. Fahretin Koca bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Koca yaptığı açıklamada 12 bin personel alımının KPSS puanı ile yapılacağını , duyurunun bugün geldiğini , 29 bin 689 personel alımı için kalan sayının da 3-4 ay içinde alınacağını ifade etti. 

RESMİ GAZETE 'DE YAYIMLANDI

Bakan Koca , bugün yayımlanan KPSS tercih kılavuzu ile ilgili, "Bugün Resmi Gazete'de yayınlanan personel alımı eskiden olduğu gibi KPSS puanıyla belirlenecek. 3-4 ay içerisinde de personel alımının ikinci etabını gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

KADIN-ERKEK SAĞLIKÇILAR BU SAYFADA

Atama bekleyen sağlıkçılarla bilgi alış verişi yapmak için TIKLA

SGK İLE FİNANSAL PLANLAMA

Bakan Koca açıklamasının devamında "Bakanlık olarak SGK ile iş birliği içinde verilen sağlık hizmetinin uygunluğunu ve yerindeliğini tespit edeceğimiz, finansal planlamasını yapacağımız bir döneme giriyoruz." dedi.

Bakan Koca "Bahreyn ile ilişkilerimiz, ortak tarih ve kültürel bağların da katkısıyla dostluk, kardeşlik ve karşılıklı fayda temelinde çeşitlenerek devam etmektedir." dedi.

17 BİN 689 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı 2019 yılının sonuna kadar 29 bin 689 personel alımı yapacak. 12 bin personel alımı için KPSS tercihleri 7 Ağustos günü başlayacak. Bu alımın ardından kalan 17 bin 689 personel alımı da , Bakan Fahrettin Koca 'nın açıklamasına göre Ekim-Kasım aylarında yapılacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI VE TÜM MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN