MSB Memur Alımı İlanı Yayımlandı 2019

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. PERTEM 'de yayımlanan duyuruda Milli Savunma Bakanlığı ile Genelkurmay Başkanlığı bünyesine uzman yardımcısı alımı yapılacağına yer verildi. İşte detaylar ve ilan başvuru şartları ile başvuru ekranı.

MSB Memur Alımı İlanı Yayımlandı 2019

MSB memur alımı ilanı yayımladı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda MSB ve Genelkurmay Başkanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere uzman yardımcısı alımı yapılacağına yer verildi. "Milli Savunma Uzmanlığı Yönetmeliği" ve "Silahlı Kuvvetler Uzmanlığı Yönetmeliği" hükümlerine yapılacak uzman yardımcısı alımında başvuru detayları haberimizde.

İşte MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı (PERTEM) tarafından yayımlanan duyuru.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

MSB ve Genelkurmay Başkanlığı bünyesine yapılacak kamu personeli alımında başvuru genel şartları şu şekilde;

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak,

- 01 Ocak 2019 tarihi itibariyle, 35 yaşını doldurmamış olmak (01 Ocak 1984 ve daha sonra doğmuş olanlar),

- Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

- Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2018 ve 2019 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından (KPSS), nitelik tablosunda belirtilen ilgili puan türlerinden en az 70 puan almış olmak,

- Erkek adaylar için, sınavın yapıldığı tarih itibarıyla askerlik durumu bakımından; askerlikle ilişkisi bulunmamak (askerlik çağına gelmemiş olmak, ertelenmiş veya muaf tutulmuş olmak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak), (Bedelli askerliğe müracaat eden adaylar başvuru yapabilir.)

- Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği YÖK tarafından kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan yabancı dil sınavlarından, son 3 (üç) yıl içerisinde nitelik tablosunda belirtilen puanı almış olmak ve bu belgeyi başvuru sistemine yüklemek.

- Her ne sebeple olursa olsun Türk Silahlı Kuvvetlerinden çıkarılmamış olmak, (Silahlı Kuvvetler Uzm.Yrd. kadroları için geçerlidir.)

- Süresi içinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenen belge ve bilgileri vermiş bulunmak,

- “Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliği” gereğince; yapılacak sınavlar sonucunda başarılı olan adaylar Engelli Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Sağlık Kuruluşları listesinde yer alan Sağlık Bakanlığı bağlısı sağlık hizmet sunucularından sağlam raporu almış olmak,

İlana başvuracak kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için >> TIKLA KATIL

MEZUNİYET -KPSS VE BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

BAŞVURU BAŞLADI

MSB kamu personeli alımı başvuru ekranı bugün açıldı. Başvurular aşağıdaki linkten yapılacak.

Başvuru yapmak için tıklayın

Başvurular 10 Ocak 2020 tarihine kadar alınacak. 

TÜM KAMU İŞ İLANLARI, UZMAN ERBAŞ ALIMI, ASTSUBAY SUBAY ALIMLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN