MSB Kara Kuvvetleri Uzman Onbaşı-Erbaş ve Sözleşmeli Er Alımı Hakkında

Son dakika haberi: Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş , uzman onbaşı ve sözleşmeli er alımı yapıyor mu? Detaylar kamubulteni.com özel haberinde.

MSB Kara Kuvvetleri Uzman Onbaşı-Erbaş ve Sözleşmeli Er Alımı Hakkında

Kara Kuvvetleri sözleşmeli er, uzman onbaşı ve erbaş alımı hakkında.

Birçok aday, askeri personel alımları için arama motoru google'ı kullanıyor. Google'da sözleşmeli er alımı, uzman erbaş alımı ya da uzman onbaşı alımı kelimelerini yazan adayların karşısına ise aşağıdaki sonuçlar çıkıyor.

Bu sonuçlara baktığımızda sanki yeni asker alımı yapılıyormuş gibi haberler verilmiştir. Bu haberleri gören asker adayları ise Kamubulteni.com 'u yoğun şekilde mesaj yağmuruna tuttu. Ancak burada bir yanlış vardır. 

Bu internet sayfaları , DPB'de, 2018 yılı başında yayımlanan aşağıdaki ilanları sanki yeni alım yapılıyormuş gibi gösteriyor. DPB'de yayımlanan duyuruda son başvuru tarihlerinin 31 Aralık olduğu bildirilmişti.

Yukarıda da görüldüğü gibi son başvuru tarihi 31 Aralık olarak gösterilmiştir. Ancak şu anda başvurusu devam eden bir alım yok. Kara Kuvvetleri Komutanlığı, her yıl bu şekilde ilan yayımlamaktadır. Ancak yeterli sayıda alım olduktan sonra başvuru ekranı kapatılmaktadır. Eğer yeterli sayı alınmamış olsaydı başvurular 31 Aralık tarihine kadar devam edecekti. Ancak 2018 yılı için yeterli başvuru alındı ve başvuru ekranları uzun süredir kapalı.

PERTEM'e baktığımızda başvurusu devam eden alım görülmemektedir.

YENİ İLAN TARİHİ

Kara Kuvvetleri, yeni sözleşmeli er, uzman onbaşı ve uzman erbaş alımı için 2019 yılında ilana çıkacak. Bu yıl olduğu gibi ilanın Şubat ayında yayımlanması bekleniyor. İlan yayımlandığı anda Kamubulteni.com 'da olacak.

İlan geldiği anda cep telefonunuza bildirim olarak gelmesini istiyorsanız aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN