MSB'den Uzman Erbaş Alımı ile Sözleşmeli Erbaş Alımı ve Sözleşmeli Er Alımı Duyurusu

Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi Başkanlığı'nın resmi sayfasından yapılan bilgilendirmede 2016 yılından günümüze kadar yapılan faaliyetler neticesinde TSK'nın uzman erbaş ihtiyacının karşılandığı, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları'na dış kaynaktan alım yapılmayacağı bildirildi. Sözleşmeli erbaş ve er alımı ise devam edecek.   İşte detaylar.

MSB'den Uzman Erbaş Alımı ile Sözleşmeli Erbaş Alımı ve Sözleşmeli Er Alımı Duyurusu

Söz konusu süreçte uzman erbaş ihtiyacının oluşması halinde alımların başarılı ve gerekli kriterleri yerine getiren sözleşmeli erbaş ve erlerden alınacağı da belirtildi. MSB Personel Genel Müdürlüğü'nce yapılan resmi açıklamada, "2016 yılından bu yana icra edilen temin faaliyetleri neticesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin uzman erbaş ihtiyacının karşılanmış olması nedeniyle, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına dış kaynaktan uzman erbaş alımı yapılmayacak, ancak sözleşmeli erbaş ve er alımına devam edilecektir. Bu süreçte uzman erbaş ihtiyacı oluşur ise ihtiyaç başarılı ve gerekli kriterleri sağlayan sözleşmeli erbaş ve erlerden karşılanacaktır." denildi.

ASKERİ PERSONEL, BEKÇİ, POLİS ALIMLARI, ÖZEL SEKTÖR İÇİN YENİ İŞ HABERLERİNİ TAKİP ETMEK SON DAKİKA GELİŞMELERİNE GÖZ ATMAK İÇİN TIKLA ve KATIL.

Sizce açıktan uzman eraş alımı devam etmeli mi? Ankete katılmak için   TIKLA KATIL