MSB Binlerce Askeri Personel Alımı-Ekim 2018

Milli Savunma Bakanlığı, Kuvvet Komutanlıklarına ve Harp Okullarına en az ilkokul mezunu adaylar arasından asker alımı yapıyor. İşte Ekim ayının son ilanları ve başvuru ekranlar.

MSB Binlerce Askeri Personel Alımı-Ekim 2018

Milli Savunma Bakanlığı tarafından askeri personel alımları yapılıyor.

MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla askeri personel alımları yapılıyor. Şu anda yayında olan ve başvurusu devam eden 2 ilan var. Bu ilanlar Deniz Harp Okulu askeri öğrenci alımı ile Hava, Deniz ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımmları.

Önceki gün uzman erbaş alımlarına başvurular sona erdi. Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri en az lise mezunu adaylar arasından uzman erbaş alıı yapıyordu. İlana başvurular önceki gün sona erdi ve sonuçlar beklenmeye başladı. Sonuçlar açıklandığı anda ve uzman onbaşı ile Jandarma uzman erbaş alım ilanları geldiği bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasıı indirin.

MSB PERTEM'de yer alan ve başvurusu devam eden alımlar şu şekilde;

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı

Deniz Kuvvetleri Harp Okullarına üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında okuyan öğrenciler arasından askeri öğrenci alımı yapılacağına yer verildi. Söz konusu duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Üniversitelerin kılavuzda belirtilen lisans programlarından, Deniz Harp Okulunun 3. sınıfına (hâlihazırda üçüncü ve dördüncü sınıfta okuyan öğrencilerden) 2018-2019 eğitim öğretim yılı 2. yarıyılından başlamak üzere öğrenim görmek için erkek öğrenci alınacaktır.

İlan detayları ve başvuru ekranı için TIKLAYIN

Kara, Deniz ve Hava Sözleşmeli er alımı

Kuvvet Komutanlıklarına en az ilkokul mezunu adaylar arasından askerlik şartsız sözleşmeli er alımı yapılıyor. Yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Sözleşmeli er alımı başvuru şatları ve başvuru linkine gitmek için TIKLAYIN

YENİ ASKERİ PERSONEL ALIMLARI BU SİTEDE

Asker alımlarından bildirim alarak haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER