Milli Savunma Bakanlığı'na Sivil Personel Alımı için Başvurular 22 Kasım'a Kadar Devam Edecek

Milli Savunma Bakanlığı Milli Savunma Üniversitesi'ne sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirilecek. 21 Ekim'de şahsen ya da posta yoluyla alınmaya başlanan başvuruların 22 Kasım'a kadar devam edeceği öğrenilirken, başvuru yapacak adayların MSB'nin Personel Temin sayfasında yer alan başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerektiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'na Sivil Personel Alımı için Başvurular 22 Kasım'a Kadar Devam Edecek

Milli Savunma Bakanlığı'na Sivil Personel Alımı için Başvurular 22 Kasım'a Kadar Devam Edecek 

Milli Savunma Bakanlığı'nın sözleşmeli bilişim personeli alımı için 21 Ekim'de başlayan başvuru işlemleri 22 Kasım 2019 tarihine kadar devam edecek. Başvurular elden ya da posta yoluyla MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı Cebeci/ANKARA adresine yapılacak. Milli Savunma Bakanlığı'nın Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin sayfası üzerinden geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda, Bakanlığın sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştireceği, ilgili alıma başvuru yapmak isteyen adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra bilişim personeli alımı başvuru özel şartlarını da dikkatle incelemesi gerektiği belirtilmişti.

YENİ İLKOKUL, ORTAÖĞRETİM, ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEN İŞ HABERLERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE KATIL.

MSB Sözleşmeli Bilişim Personeli alımında başvurular 1 ay devam edecek. Milli Savunma Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na (İstanbul) sözleşmeli bilişim personeli alımıyla ilgili resmi duyuruda, "Millî Savunma Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığında (İSTANBUL) istihdam edilmek üzere, 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik” in 8 inci maddesi uyarınca, Millî Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre toplam 10 (on) Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır." ifadelerine yer verilmiş, başvuru yapacak adayların KPSS ve YDS şartlarını da dikkatle incelemesi gerektiği belirtilmişti. Aynı duyuruda, "2018 veya 2019 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) alınan KPSSP3 puanının yüzde yetmişi (%70) ile son beş yıl içinde İngilizce dilinde yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen YDS dengi puanın yüzde otuzunun (%30) toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak her sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun 10 katı aday sözlü sınava çağrılacaktır. KPSSP3 puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSSP3 puanı 70 (yetmiş), İngilizce dilinde yabancı dil puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın yabancı dil puanı 0 (sıfır) olarak değerlendirilecektir" ifadeleri yer almıştı. 

Başvuru sırasında gerekli belgeler ve diğer detaylara MSB'nin resmi sayfası üzerinden (www.msb.gov.tr) erişim sağlanabiliyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA