Milli Savunma Bakanlığı Memur Alımı Sonuçları için Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor

Milli Savunma bakanlığı'nın sivil memur alımı için başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar başvuru sonuç duyurusuna kitlenmiş durumda.MSB Memur alımı sonuç tarihi açıklandı mı, memur alımıyla iglili son gelişmeler ve daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.

Milli Savunma Bakanlığı Memur Alımı Sonuçları için Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor

Milli Savunma Bakanlığı Memur Alımı Sonuçları için Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından 2018 yılı sonunda yayımlanan duyuruda Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ile Milli Savunma Üniversitesi'ne Mühendis, Hesap Sorumlusu, VHKİ, Teknisyen, İş Güvenliği Uzmanı, Aşçı, Gemi Adamı Öğretmeni, Hukuk Uzmanı, Berber, Hizmetli, Boyacı, Psikolog, Coğrafyacı, Mal Sorumlusu, Memur gibi unvanları için alım yapılacağı belirtilmiş, adaylar 15 Şubat 2019 tarihine kadar başvurularını MSB'nin Pertem sayfası üzerinden yapmışlardı. 

Milli Savunma Bakanlığı memur alımı başvuru sürecini tamamlayan adaylar Personel Temin sayfası üzerinden yapılacak yeni duyurulara kitlenmiş durumda, MSB başvuru sonuç duyurusu ve diğer detayları ilgili internet sayfasından açıklayacak, fakat hangi tarih aralığında duyurunun geleceği hala netletmiş değil. Büyük heyecanla sonuçları bekleyen adaylar Bakanlığın bir an önce duyuru yapmasını talep ediyor.

MSB Personel Alımında Başvuru Genel Şartları Nasıldı?

Milli Savunma Bakanlığı memur alımı başvurularında adayların unvanlara göre belirlenen başvuru özel şartlarının yanı sıra genel şartlara da uyması gerektiği belirtilmişti. Başvuru genel ve özel şartları ile kontenjan dağılımına http://www.kamubulteni.com/memur-alimi-2019/msb-memur-alimi-2019-basvurulari-sona-eriyor-h6823.html adresinden erişim sağlanabilir.

Duyuru Yayımlandığı Anda Haberdar Ol

MSB Memur alımı duyurusu yayımlandığı anda haberdar olmak için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA