Memur olmak isteyen elini çabuk tutsun! KPSS şartsız memur alımı için son şans kapıda

İş arayan adaylara müjde! Tam 7 kurum personel alımı yapıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Memur olmak isteyen elini çabuk tutsun! KPSS şartsız memur alımı için son şans kapıda

Memur olmak isteyenlerin yüzü gülecek! Bu kurumlara memur alımı yapılıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

7 FARKLI KURUMA MEMUR ALIMI

İş arayan adayların yüzü güldü! 7 kuruma KPSS şartı aranmadan toplam 215 memur alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na uygun olması gerekiyor. Başvurular online olarak alınacak. Güncel olarak memur alımı yapan kurumlar şu şekilde;

7 kuruma memur alımı yapılacak

-Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine 20 Müfettiş Yardımcısı alınacak. 18 kişi Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu, 2 kişi Sosyal Hizmet, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Çocuk Gelişimi, Psikoloji, Sosyoloji alanlarından mezun adaylardan alınacak.

-Dışişleri Bakanlığı KPSS şartı aranmayan İngilizce, Fransızca, Almanca, Rusça, Arapça, Farsça, Boşnakça, Sırpça, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce, Çince, Japonca, Yunanca dillerinden 50 memur alımı yapacak.

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 7. ve 9. derece kadrolarına Mühendislik, İstatistik, Hukuk bölümü mezunlarından 15 memur alımı yapacak.

-Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesine 8 kişi Hukuk, 32 kişi Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler mezunu Maliye Uzman Yardımcısı alımı yapacak.

-Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesine lise ve ön lisans mezunu memur alımı yapılacak. Alımlar 31 kişi Destek Personeli, 6 Kişi Destek Personeli, 4 Kişi Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrolarına yapılacak. Adayların KPSS puanının en az 60 olması gerekiyor.

-Ege Üniversitesi bünyesine 1 ilkokul mezunu Gemi Adamı, lise mezunu 30 Temizlik Personeli, 3 Şoför, 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, ön lisans mezunu 5 Büro Personeli, lisans mezunu 5 büro personeli alımı yapacak.

-Danıştay Başkanlığı bünyesine lise, ön lisans, lisans mezunu 23 Temizlik Görevlisi ve Destek Personeli kadrolarına alım yapılacak.