Maden Tetkik Arama MTA En Az Lise Mezunu Kamu Personel Alımı Yapacak

Maden Tetkik Arama (MTA) tarafından kamu personel alım ilanı geldi. Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunu adaylara yönelik kadrolar açıldı.

Maden Tetkik Arama MTA En Az Lise Mezunu Kamu Personel Alımı Yapacak

MTA tarafından 7 farklı kadroda toplamda 11 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilanda mülakat şartı olmadan 2022 KPSS puanıyla kamu personeli alımı yapılacağı belirtildi.

Alım Yapılacak Kadrolar

Maden Mühendisi: 4 personel

Çevre Mühendisi: 1 personel

Harita Teknikeri: 1 personel

Maden Teknikeri: 1 personel

Elektrik-Elektronik Teknisyeni: 1 personel

Mobilya Teknisyeni: 1 personel

Seramik ve Cam Teknisyeni: 1 personel

KPSS Şartı?

Başvurular 2022 KPSS ile yapılacak. Başvuru yapabilmek için lisans mezunlarının KPSS P3 puan türünden, ön lisans mezunlarının KPSS P93 puan türünden ve ortaöğretim mezunlarının P94 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olması gerekiyor.

Eğitim Şartı

Başvuru Genel Şartları

1-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak.

2-İşini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmamak.

3-Seyahate ve arazide çalışmaya uygun olmak.

4-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

5- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması gerekmektedir.

6- Herhangi bir sebeple kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

7- Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak

Başvuru Şekli ve Tarihi

Adaylar başvurularını e-Devlet Kapısı’nda “Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden online olarak yapacaktır. 12 Aralık 2022 tarihinde başlayan başvurular 16 Aralık saat 23.59’a kadar devam edecektir. Adaylar, ilan edilen kadrolardan yalnızca birine başvuru yapabilecektir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Başvuru yapacak adayların bilgileri sisteme otomatik olarak getirilecek. Ancak sisteme gelen evraklarda hata mevcutsa bilgilerini düzeltilip güncellenmesi gerekecek.

Yurt dışındaki veya yurt içindeki öğretim kurumlarından mezun olup bu ilanda aranılan öğrenim durumuna ilişkin denkliği olan adayların denklik gösterir belgelerini Kariyer Kapısına yapılan başvurusu sırasında “Diğer Belgeleriniz” aşaması altında bulunan “Denklik Belgesi” alanına ilgili dokümanı mutlaka yüklemeleri gerekmektedir

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /