Lüleburgaz Belediyesi 5 Kadroya KPSS'siz ve 1 Kadroya 60 KPSS ile Personel Alımı Başvurusu Başladı

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı ve KPSS'siz, 60 KPSS puan şartı ile kamu işçisi alımı yapılacağına yer verildi.

Lüleburgaz Belediyesi 5 Kadroya KPSS'siz ve 1 Kadroya 60 KPSS ile Personel Alımı Başvurusu Başladı

Lüleburgaz Belediyesi personel alacak.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından yayımlanan duyuruda en az ilköğretim mezunları arasından personeml alımı yapılacağına yer verildi. 5 kadroya KPSS'siz 1 karoya 60 KPSS ile yapılan kamu personeli alımında başvurular İŞKUR'dan başladı.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE BAŞVURU ŞARTLARI

Kamyon Şoförü  

Belediyemiz Park Ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde  çalıştırılmak üzere; lise mezunu, C Sınıfı ehliyete ve SRC2 ve SRC4 belgesine sahip 2 adet Geçici İşçi Statüsünde  kamyon şoförüne ihtiyaç duyulmaktadır.

Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler)  

Belediyemiz Tesisler Müdürlüğüne bağlı İktisadi ve Sosyal tesisler Bütçe İçi işletmesinde lise mezunu 3 adet geçici işçi statüsünde destek prsoneli(Yardımcı Hizmetler) alımı yapılacaktır.

Taksi Şoförü  

Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde  çalıştırılmak üzere; lise mezunu, B, B1, A, A1 ve A2 sınıfı ehliyetten herhangibirine sahip  3 adet Geçici İşçi Statüsünde  Bisiklet Taksi Şoförüne ihtiyaç duyulmaktadır.

Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler)  

Belediyemiz Tesisler Müdürlüğüne bağlı Lüleburgaz Yıldızları Motorsiklet ve Bisiklet Akademisinde bisiklet kiralamalarını takip edebilecek, bisiklet onarımı yapabilecek, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek lise mezunu 1 adet geçici işçi statüsünde destek personeli(Yardımcı Hizmetler) alımı yapılacaktır. 

Beden İşçisi (Genel)  

Belediyemiz Park Ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde mevcut yeşil alanlarımızı sulama, bakım, çiçek ekimi, fidan dikimi, çapa ile pot temizliği, mezarlık temizlik işleri, parkların süpürülmesi ve temizliği işlerinde çalıştırılmak üzere ilkokul mezunu 13 adet geçici işçi statüsünde Beden İşçisi alımı yapılacaktır. 

Kasiyer

Belediyemiz Tesisler Müdürlüğüne bağlı İktisadi ve Sosyal tesisler Bütçe İçi işletmesinde Önlisans Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Yerel Yönetimler bölümlerinden herhangibirinden mezun 2 adet geçici işçi statüsünde Kasiyer alımı yapılacaktır. 

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak i

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın ve açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra İŞ İLANLARI kısmına tıklayın. Daha sonra çıkan ekranda İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini işaretleyip ARA butonuna tıklayın. İlanlar aşağıda sıralanacaktır.