Listedeki kadrolara hemen bakın! Türkşeker KPSS puanıyla çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkşeker'in 214 yeni personel alımı gerçekleştireceğini sosyal medya üzerinden duyurdu. Şirket, büyüyen kadrosuna katkı sağlamak amacıyla personel alım sürecini başlattı. İşte detaylar...

Listedeki kadrolara hemen bakın! Türkşeker KPSS puanıyla çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya platformları aracılığıyla Türkşeker'in 214 yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Bakan Yumaklı, daha önce 2023 yılı için Türkşeker'e 1000 geçici işçi ve 115 daimi işçi alımını açıklamıştı. Şimdi ise Türkşeker'in merkezi ve taşra teşkilatını güçlendirmek amacıyla 214 yeni personel alım sürecini başlatıyoruz. Bakan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu alım ile birlikte Türkşeker'in üretim kapasitesini daha da artırarak, merkezi ve saha birimlerimizi güçlendirmeyi hedefliyoruz. Yeni alımların şirketimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum, üretimimize katkı sağlamasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkşeker, KPSS 2023/2 kapsamında tarım teknikeri, memur, bilgisayar mühendisi, kimya mühendisi, bilgisayar teknikeri, makine mühendisi, kimya teknisyeni, avukat, elektrik mühendisi, inşaat mühendisi, ziraat mühendisi, endüstriyel tarım mühendisi, çevre mühendisi pozisyonlarında sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular ve detaylı bilgiler, Türkşeker'in resmi internet sitesinden ulaşılabilir olacak. İlgilenen adaylar, güncel bilgileri takip ederek başvuru sürecine katılabilirler.