Lise, ön lisans KPSS puanı olanlar dikkat! O üniversiteye dolgun maaşlı personel alımı var

Ordu Üniversitesi Rektörlüğü, 35 yaşını aşmamış ortaöğretim ve önlisans mezunu adaylara, Destek Personeli ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak istihdam imkanı sunuyor. Destek Personeli için KPSSP94 puan türünden en az 70 puan, Koruma ve Güvenlik Görevlisi için KPSSP93 puan türünden en az 70 puan ve 5188 sayılı Kanun şartlarını sağlamak gerekiyor.

Lise, ön lisans KPSS puanı olanlar dikkat! O üniversiteye dolgun maaşlı personel alımı var

Ortaöğretim mezunu ve 35 yaşını geçmemiş adaylar, Ordu Üniversitesi’nde Destek Personeli olarak çalışma fırsatı yakalayabilir. Altınordu ilçesinde temizlik işlerinde 8 kişi, Ulubey ilçesinde “Katı ve Sıvı Yakıtlı” veya “Katı Yakıtlı” Kalorifer Ateşçiliği sertifikalı 1 kişi, Altınordu ilçesinde “Doğalgaz Kalorifer Ateşçiliği” sertifikalı 1 kişi, Altınordu ilçesinde İnşaat Boyacılığı Kalfalık/Ustalık Belgesi veya kurs sertifikası sahip 1 kişi, Altınordu ilçesinde İklimlendirme ve/veya Soğutma Sistemleri Kalfalık/Ustalık Belgesi veya kurs sertifikası sahip ve en az 1 yıl iş deneyimi olan 1 kişi alınacaktır. Adayların KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

ordu üniversitesi personel alımı

ORDU ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIŞM ŞARTLARI NELER?

  • Temizlik Görevlisi (Erkek/Kadın): 8 kişi, ortaöğretim diploması, KPSSP94 puan türü, 35 yaşını aşmamış, Altınordu ilçesinde temizlik hizmetlerinde çalışacak. 
  • Kalorifer Ateşçisi (Erkek): 1 kişi, ortaöğretim diploması, KPSSP94 puan türü, 35 yaşını aşmamış, “Katı ve Sıvı Yakıtlı” veya “Katı Yakıtlı” Kalorifer Ateşçisi Belgesi olan, Ulubey ilçesinde çalışacak. 
  • Kalorifer Ateşçisi (Erkek): 1 kişi, ortaöğretim diploması, KPSSP94 puan türü, 35 yaşını aşmamış, “Doğalgaz Kalorifer Ateşçiliği” belgesi olan, Altınordu ilçesinde çalışacak. 
  • Boya Badana Ustası (Erkek): 1 kişi, ortaöğretim diploması, KPSSP94 puan türü, 35 yaşını aşmamış, İnşaat Boyacısı Kalfalık/Ustalık Belgesi veya kurs sertifikası olan, Altınordu ilçesinde çalışacak. 
  • Soğutma Teknikeri (Erkek): 1 kişi, ortaöğretim diploması, KPSSP94 puan türü, 35 yaşını aşmamış, İklimlendirme ve/veya Soğutma Sistemleri Kalfalık/Ustalık Belgesi veya kurs sertifikası olan, en az 1 yıl deneyimli, Altınordu ilçesinde çalışacak.

İlgilenen adaylar, gerekli belgeleri hazırlayarak Ordu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı’na bizzat başvuruda bulunabilirler.