Lise Mezunlarından Subay - Astsubay Adayı Öğrenci Alımı için Son 2 Gün (2019 MSÜ Başvuruları Sona Eriyor)

Ortaöğretim mezunlarından Milli Savunma Üniversitesi'ne askeri öğrenci adayı belirleme sınavı için başvuru sürecinde sona gelindi. Subay-Astsubay adayı öğrenci alım sınavı için başvuru işlemleri ÖSYM'nin resmi internet sayfası üzeirinden 27 Şubat 2019 tarihi itibariyle sona erecek. 2019 MSÜ'ye başvuru yapacak adayların 2019 YKS ile ilgili süreci de yakından takip etmesi, 2019 YKS'de de gerekli puanları alması gerekiyor. Adaylar gerekli bilgilendirmelere, sınav süreci akış diyagramına ve

Lise Mezunlarından Subay - Astsubay Adayı Öğrenci Alımı için Son 2 Gün (2019 MSÜ Başvuruları Sona Eriyor)

2019 MSÜ BAŞVURU SÜRECİNDE SONA GELİNDİ

Ortaöğretim mezunlarından Milli Savunma Üniversitesi'ne askeri öğrenci adayı belirleme sınavı için başvuru sürecinde sona gelindi. Subay-Astsubay adayı öğrenci alım sınavı için başvuru işlemleri ÖSYM'nin resmi internet sayfası üzeirinden 27 Şubat 2019 tarihi itibariyle sona erecek. 2019 MSÜ'ye başvuru yapacak adayların 2019 YKS ile ilgili süreci de yakından takip etmesi, 2019 YKS'de de gerekli puanları alması gerekiyor. Adaylar gerekli bilgilendirmelere, sınav süreci akış diyagramına ve diğer detaylara Milli Savunma Bakanlığı Milli Savunma Üniversitesi'nin www.msu.edu.tr adresinden erişim sağlayabiliyorlar.

MSÜ'DEN DUYURULMUŞTU, BAŞVURULAR 27 ŞUBAT'TA SONLANACAK

MSÜ'den konuyla ilgili Ocak ayı içerisinde yapılan resmi duyuruda , "Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için başvurular Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi(ÖSYM) tarafından alınmaya başlanmıştır. Adaylar başvurularını 16 Ocak 2019-27 Şubat 2019 (Geç başvuru tarihi 07 Mart 2019) tarihleri arasında ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak internet aracılığıyla https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden yapabileceklerdir. Sınava katılmak isteyen adaylar, “2019-MSÜ Kılavuzu ile Aday Başvuru Formu”na başvuru süresi içinde http://www.osym.gov.tr internet adresinden erişebileceklerdir." ifadelerine yer verilmiş, askeri öğrenci temin süreci akış diyagramı için adayların https://www.msu.edu.tr/sayfadetay?SayfaId=1107&ParentMenuId=31 adresini ziyaret edebileceği, sıkça sorulan sorulara da https://www.msu.edu.tr/duyurular/2019_MSU_Askeri_Ogrenci_Temin_S%C3%BCreci/MSU_SSS.pdf adresinden erişebileceği belirtilmişti.

2019 YKS BAŞVURULARI 6 MART'TA SONLANIYOR

2019 YKS Başvuruları 6 Mart 2019 tarihine kadar ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresi üzerinden yapılacak. ÖSYM'den konuya dair yapılan resmi bilgilendirmede YKS ile ilgili, "2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2019-YKS), 15-16 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacaktır. 15 Haziran 2019 tarihinde Temel Yeterlilik Testi (TYT), 16 Haziran 2019 tarihinde sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacaktır. 2019-YKS başvuruları, 12 Şubat - 6 Mart 2019 tarihleri arasında alınacaktır." ifadelerine yer verildi.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na Kadın-Erkek Astsubay Alımı Başvuruları Sürüyor

Bu arada Jandarma Genel Komutanlığı astsubay alımı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı astsubay alımı başvuru süreci bugün başladı. Jandarma.gov.tr adresinden başvurular devam edecek. Başvuru sürecine dair bilgilendirme, başvuru genel ve özel şartları resmi internet sayfaları üzerinden takip edilebilecek.

Yeni Duyurular Geldiğinde Türkiye'nin Lider Memur Adayı Sitesi Sayesinde Anında Haberdar Ol

Kamu ve özel sektördeki iş fırsatlarından, ekonomideki son durumdan, gündemdeki diğer meselelerden anında haberdar olmak için Türkiye'nin kategorisinde en beğenilen sitesi Kamu Bülteni'nin mobil uygulamasını indirebilir, haberleri tamamiyle ücretsiz şekilde mobil cihazına bildirim olarak alabilirsin.

Değerli ziyaretçilerimiz Kamu Bülteni'ni İndirmek için https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni adresini ziyaret edebilir.