Lise mezunlarına iş fırsatı! Kamuya güvenlik personeli alınacak

O belediye personel alımı yapacak. Hangi belediye personel alımı gerçekleştirecek? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Lise mezunlarına iş fırsatı! Kamuya güvenlik personeli alınacak

İstanbul Büyükşehir Belediye bünyesinde çalışmak üzere personel alımları gerçekleştirilecektir. Başvuru şartları nelerdir? Tüm detaylar haberimizde.

O BELEDİYE PERSONEL ALIMI YAPACAK!

İstanbul Büyükşehir Belediye bünyesinde çalışmak üzere personel alımları yapılacaktır. 150 kamu güvenlik personel alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru detayları belirlendi.güvenlik görevlisi

İBB, yeni kadro için 150 güvenlik personel alımı için başvuru alınacaktır. “İstgüven İstanbul Güvenlik A.Ş.” şirketinde başlayacaktır.

Valilik onayı olan silahlı/silahsız özel güvenlik kimlik kartı bulunmalıdır. En düşük 1 sene deneyim şarttır. Kadın, erkek fark etmemektedir. TC vatandaşı olunmalıdır. Silahsız görev yapacak kişiler için en düşük 8 sene ilköğretim, ortaokul mezunu olunmalıdır. Silahlı görev alacaklar için lise ve dengi mezunu olunmalıdır. 18 yaş tamamlanmış olmalıdır. Göreve engel sağlık, akıl problemi bulunmamalıdır.

İstanbul genelinde, günlük 7,5 saat şeklinde 3 vardiya çalışılacaktır. İBB internet adresi üzerinden başvurular yapılacaktır. Özgeçmiş oluşturulmalıdır. Başvuruda belge istenmemektedir. Mülakat esnasında bilgi ve belgeler talep edilmektedir.

Başvurular 13 Mart 2023 tarihine kadar devam edecektir. 'Genel Başvurular' kısmından online başvuru yapılacaktır.