Lisans ya da lise KPSS'si olana üniversitede iş imkanı! Başvurular açıldı

Mersin Üniversitesi personel alıyor! Geç olmadan başvurun. Peki başvuru koşulları neler? İşte detaylar...

Lisans ya da lise KPSS'si olana üniversitede iş imkanı! Başvurular açıldı

Mersin Üniversitesi, çeşitli kadrolarda istihdam edilmek üzere toplam 21 sözleşmeli personel alımı için başvuruların halen devam ettiğini duyurdu. Resmi Gazete ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nda yayınlanan ilanlara göre, mühendis, psikolog, sosyal çalışmacı, eczacı, sağlık teknikeri ve destek personeli pozisyonları için alım yapılacaktır. Başvuruların 4 Eylül 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtilmiştir.

Başvuru yapacak adaylar için genel şartlar arasında Türk vatandaşı olma, kamu haklarından mahrum bulunmama, ceza mahkûmiyeti gibi unsurlar yer almaktadır. Askerlikle ilişiği olmamak da bu şartlar arasındadır. Ayrıca, adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir, ancak meslek veya sanat okulu mezunları için bu yaş sınırı en az 15'e düşebilir.mersin üni personel

Özel şartlar arasında tercih edilen pozisyonun gereksinimlerini karşılama, 2022 KPSS (B) grubu sınavına katılma, sosyal güvenlik kurumlarından emekli veya yaşlılık aylığı almama, nöbet veya vardiya çalışmasına engel bir durumun olmama gibi kriterler yer almaktadır.

Başvuruların çevrimiçi olarak gerçekleştirilmesi gerekmekte olup, online başvurusunu tamamlayan adaylar son başvuru tarihine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığı'na şahsen başvuru yapabileceklerdir. Ancak, posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.mersin ün

Adaylar daha fazla ayrıntıya ve başvuru koşullarına Mersin Üniversitesi'nin resmi duyurularından ulaşabilirler. Başvuru süresinin göz ardı edilmemesi önemlidir.