KYK Kadrolu İşçi Alımı Hakkında Yeni Duyuru! Listeler Yayımlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Başkanlığı'nın kadrolu personel alımıyla ilgili yeni duyuru yayımlandı.

KYK Kadrolu İşçi Alımı Hakkında Yeni Duyuru! Listeler Yayımlandı

KYK GÜVENLİK GÖREVLİSİ, BAKIM ONARIM VE İKLİMLENDİRME/KALORİFERCİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU YAPANLAR DİKKAT!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Başkanlığı'nın kadrolu personel alımı için başvuru yapacak adayları ilgilendiren resmi duyuru KYK resmi sitesinden yayımlandı. KYK duyurusunda listelerin yayınlandığı adayların 6 Eylül 2018 tarihine kadar yazılı olan belgeleri başvuru yapılan il müdürlüklerine teslim etmesi gerektiği belirtildi. KYK duyurusunda şu ifadelere yer verildi :

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Kurumumuz taşra teşkilatı il müdürlükleri ve bağlı yurt müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere İŞKUR tarafından sürekli işçi olarak sözlü sınava katılacak olan adaylara ilişkin listeler yayımlanmış olup, adaylar 06.09.2018tarihi mesai bitimine kadar aşağıda yazılı olan belgeleri başvuru yapılan il müdürlüklerineteslim edeceklerdir. Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

Geçerli bir mazereti olmadığı halde başvurmayanlar ile gerekli şartları taşımadığı sonradan anlaşılanlar göreve başlatılmayacaktır.

İSTENEN BELGELER:

1- Nüfus Cüzdanı fotokopisi

2- Adli Sicil Bilgilerine ilişkin yazılı beyan,

3- 2016 KPSS Sonuç Belgesi,

4- Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya kurumca onaylanmış sureti (yurt dışındaki üniversitelerden mezun olan adaylar için YÖK tarafından denkliği onaylanmış belge),

5- Erkek adaylar için e-Devlet kapısı (www.turkiye.gov.tr) üzerinden alınan Askerlik Durum Belgesi,

6- İklimlendirme/Kaloriferci adaylar için Milli Eğitim Bakanlığından onaylı Kalorifer Ateşçisi Belgesi,

7- Bakım-Onarım adayları için Meslek Liselerinin ilgili bölümünden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika

8- Güvenlik Görevlisi adaylar için Özel Güvenlik Kimlik Kartı

LİSTELER İÇİN TIKLAYINIZ

KAMUBULTENİ.COM- ANKARA