Kültür Bakanlığı memur alımı yapıyor! KPSS puanı olanlara ballı kaymaklı iş fırsatı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan bir açıklamada merkez teşkilatında görevlendirilme verilmek üzere 30 personel alımı planlandığı bildirildi. Başvuru koşulları ve detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kültür Bakanlığı memur alımı yapıyor! KPSS puanı olanlara ballı kaymaklı iş fırsatı

Kültür ve Turizm Bakanlığı merkez teşkilatına ait olan bir işe alım ilanı yayınlandı. yayınlanan ilan detaylarında 30 memurun işe alınacağını duyuruldu. Alımlar, GİH Sınıfı 9'uncu sınıflar, kontenjanların kesinleşmesi için sözlü sınav sonuçlarına göre yapılacaktır.

Başvuru şartları ve detayları

Kültür Bakanlığı memur alımı yapıyor

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 48'inci maddesi (A) bendinde belirtilmiş olan genel şartları taşıyor olmak;

- Ocak 2023 tarihi itibariyle 35 yaşının altında olmak;

- Hukuk fakültesinden mezun olmak ve aynı zamanda 2022 ve 2023 KPSSP4 puan türünde en az 70 puan almış olmak;

- ktisat Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi ve İktisat ve Kamu Yönetimi Yüksekokulunun belirli bölümlerinden belirli bir KPSS puan türünde en az 70 puan alan mezunlar da başvuru yapabilirler.

Başvuru süreci ve tarihleri

Adaylar, e-devlet üzerinden ya da Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden 2 Ekim - 16 Ekim 2023 tarihleri ​​arasında başvuru yapabilecek. Detaylı başvuru prosedürleri, sınavlar, tarihler ve diğer bilgiler Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Kariyer Kapısı resmi internet sitelerinde duyurulacaktır.

Kültür ve turizm alanında kariyerinizi geliştirmek için bu fırsatı kaçırmayın, ayrıntılar için lütfen işe alım yönergelerine bakın.