Kpss'siz 3 Belediye 102 Kadrolu Şoför ve Büro Memuru Alımı

Türkiye İş Kurumu 'nda bayramda ilanlar yayımlandı ve 3 şehirde belediyeler bünyesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından 102 personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları haberimizde.

Kpss'siz 3 Belediye 102 Kadrolu Şoför ve Büro Memuru Alımı

Üç şehirde belediyelere KPSS 'siz personel alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla ilanlar yayımlandı. Bayramda yayımlanan ilanlarda 3 şehirde belediyeler bünyesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapıldığı bildirildi. Büro memuru ve şoför kadrolarına kadrolu olarak yapılan personel alımlarında başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

ALIM YAPILAN ŞEHİRLER

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yayımlanan ilanlarda İzmir, Afyonkarahisar ve Karaman şehirlerde belediyeler bünyesin personel alımı yapıldığı bildirildi.

BÜRO MEMURU VE ŞOFÖR ALIMI DETAYLARI

İzmir İzelman bünyesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından 100 şoför alımı yapılıyor. Başvurusu 11 Haziran 2019 tarihine kadar devam  edecek ilanın dtayları , başvuru şekli şu şekilde;

KARAMAN

Karaman Güneyyurt Belediyesi bünyesine büro memuru alımı yapılıyor. İlan metni, başvuruların alındığı adres şu şekilde;

AFYONKARAHİSAR

Afyon Emirdağ Belediyesi bünyesine yapılan büro memuru alımında başvuru detayları şu şekilde;

Yegane işi ilan metnini silik yazı olmadan bir ilan yayımlamak olan İŞKUR 'un yayımladığı ilan metni yukarıdadır. 

BAŞVURU ŞEKLİ

Yukarıdaki ilanlara başvurular , ilan metninlerinde belirtilen adreslere yapılacak. İzmir için son başvuru 11 Haziran, Karaman için 10 Haziran , Afyonkarahisar için son başvuru 7 Haziran 2019.

TÜM KAMU İLANLARINDAN ,DİĞER BELEDİYELERİN MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

İlana başvuracak diğer kadın-erkek adaylarla bilgi alış verişi yapmak için TIKLAYIN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN