KPSS'li KPSS'siz personel alımı yapılacak!

İŞKUR üzerinden yayınlanan habere göre; KPSS'li ve KPSS'siz personel alımı yapılacak! Personel alımı yapılacak şehirleri ve şartları sizler için haberimizi detaylandırdık.

KPSS'li KPSS'siz personel alımı yapılacak!

Bugün akşam saatlerinde yayınlanan iş ilanında T.C Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yayımladığı ilanda Personellerin İŞKUR üzerinden kadroya alacaklarını ilan etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde 14 farklı şehirde alım yapılacağını belirtti. SYDV bünyesinde yapılacak kadrolu alım için farklı kriterler aradığını belirtti. Kamubulteni.com için detayları ve kriterleri sizin için hazırladık.

Personeller SYDV bünyesine alınacak

İŞKUR'da bugün yayınlanan ilana göre 14 farklı şehirde KPSS'li ve KPSS şartı aranmayan farklı kriterlerde personel alım yapılacağı belirtildi. KPSS şartı aranmayan mesleklerde temizlik görevlisi, işçi, yaşlı bakım personeli, ve iş güvenliği uzmanı kadrolar olacağını belirtiler.

Şehirlerin başvuru tarihleri

  • Manisa Alaşehir Asitaş Sosyal Tesis İşletmeciliği A.Ş 4 garson alımı yapacağını başvurular içinse son tarihin 14.06.2023 olduğunu açıkladı.
  • İzmir Ödemiş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine 2 temizlik görevlisi alacağını başvurular içinse son tarihin 16.06.2023 olduğunu belirtti.
  • Kocaeli Darıca İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bünyesinde 1 Sosyal yardım ve inceleme görevlisi, 1 muhasebe görevlisi ve 1 büro görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular içinse son tarihin 12.06.2023 olduğunu belirtti.

Aile Bakanlığı’nın İŞKUR üzerinden yayımladığı ilanda alımlar 14 farklı şehirden olacak. detaylı bilgi için İŞKUR resmi adresine bakabilirsiniz.