KPSS'li KPSS'siz binlerce kişiye iş imkanı! Şoför, güvenlik, sekreter başvuruları açıldı

İŞKUR, iş arayanlara çeşitli alanlarda iş imkanı sunmaktadır. Özellikle güvenlik, temizlik, şoför pozisyonlarına alım yapan İŞKUR'a eksiksiz başvuru yapılması gerekiyor. İş arayanlar için önemli istihdam fırsatları sağlayan ŞKUR, onlara kariyerlerine yeniden başlama fırsatı sunuyor. İlkokul diplomasına sahip şoför, temizlik elemanı ve güvenlik görevlisi alımına ilişkin detaylı personel alımı bilgileri haberimizde yer almaktadır...

KPSS'li KPSS'siz binlerce kişiye iş imkanı! Şoför, güvenlik, sekreter başvuruları açıldı

İŞKUR, yeni duyurusuyla birlikte birçok pozisyona personel ve işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar en az ilkokul mezunu üzerinden olacak ve genel başvuru koşullarını sağlayanlar arasından seçilecektir. İŞKUR'un açıklamasına göre; Güvenlik görevlisi, temizlik ve şoför pozisyonları en popüler pozisyonlardan bazılarıdır.

İŞKUR İLANLARINA GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

- T.C vatandaşı olunması,

- Emeklilik, yaşlılık veya maluliyet yardımlarından yararlanma hakkı bulunmayan,

- Memurlar Kanununun şartlarına tam olarak uymak,

- Milli Güvenlik Kurulu kararlarına uymak,

- Vatandaş haklarını kullanma hakkı,

- Sağlık sorunlarının çalışmasına engel olmaması.

İŞKUR İŞE ALIM DUYURUSU

Güvenlik görevlisi, temizlik elemanı ve şoför alımı İŞKUR tarafından şu şekilde paylaşılıyor:

Güvenlik görevlisi alımı;

İŞKUR elektronik şubesinde güvenlik görevlisi alımı ilanı yayınlandı. Bu pozisyonlar genellikle çalışanların güvenlik işlerinde deneyim sahibi olmasını gerektirir.

Temizlik personeli alımı;

İŞKUR temizlikçi alımını duyurdu. Bu pozisyonlar için de genellikle ilkokul diploması yeterlidir. Deneyim gereksinimleri işverenler arasında farklılık gösterebilir.

Şoför Alımı;

İŞKUR e-şubesi üzerinden de sürücü alımı yapılabilmektedir. Bu pozisyonlar için başvuru yapacaklar arasında en az ilkokul diploması aranmaktadır.