KPSS'den en az 50 puan alana iş kapısı açıldı! Bakanlıktan yüksek maaşlı iş ilanı!

O bakanlıkta personel alımı için en az 50 puan almak yeterli olacak. Hangi bakanlıkta personel alımı gerçekleşecek? Tüm detaylar haberimizde.

KPSS'den en az 50 puan alana iş kapısı açıldı! Bakanlıktan yüksek maaşlı iş ilanı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı belirlenen sayıda görevlendirilmek üzere personel alımı gerçekleştirecektir. Başvuru şartları nelerdir? Kaç personel alımı gerçekleşecek? Merak edilen detaylar haberimizde.

O BAKANLIK PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı gerçekleştirecek. Başvuru şartları ise belirlendi. 4501 personel görevlendirilmek üzere işe alınacaktır.

28 Ağustos- 6 Eylül 2023 tarih aralığında merkez, taşra teşkilatına eleman alımı olacaktır. Başvuru şartları ise belirlenmiş bulunmaktadır.Personel

Merkez teşkilatı kadrosunda alım şu şekilde olacaktır: 12 erkek, 10 kadın güvenlik görevlisi, 5 elektrik tesisatçısı, 10 sıhhi teşkilat, 1 havuz suyu operatörü, 5 iklimlendirme elemanı alınacaktır.

Taşra teşkilatına alım ise şu şekilde olacaktır: 1354 erkek, 892 kadın güvenlik görevlisi, 152 elektrik tesisat elemanı, 165 sıhhi tesisat personeli, 376 iklimlendirme eleman alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru şartları da belirlenmiş bulunmaktadır.

-KPSS 2022 sınav sonucu en düşük 50 puan olmalıdır.

-Özel şartlara uygun olması gerekmektedir.

-Vardiya ve tam zaman için uyumlu olunmalıdır.

-Sağlığı şartlara uygun olmalıdır.

28 Ağustos- 6 Eylül 2023 tarih aralığında e-Devlet üzerinden ya da Gençlik Spor Bakanlığı internet adresinden başvuruda bulunulabilecektir. 6 Eylül 2023 tarihi 23:59'a kadar başvuru devam edecektir. Kadrolardan sadece birine başvuru yapılacaktır. İnternet üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Belirlenen illerde sınav için tercih yapılacaktır.