KPSS'den bu puanı alanlara müjde! Hazine ve Maliye Bakanlığı memur alımı yapacak

İş arayan adaylara Bakanlık müjdesi! Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı yapacak! Tüm detaylar haberimizde.

KPSS'den bu puanı alanlara müjde! Hazine ve Maliye Bakanlığı memur alımı yapacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alım duyurusunu paylaştı! Şartlar tek tek açıklandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL ALIMLARI

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan son duyurulara göre Bakanlık bünyesine 10 kişi Uzman Yardımcı personeli alınacak. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 48. maddesi kapsamında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, 

hazine ve maliye bakanlığı personel alımları duyurusu yapıldı

görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık problemi olmaması, güvenlik ve arşiv soruşturmalarının olumlu sonuçlanması, herhangi bir suç hükmü olmaması, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması şartlarını taşıması gerekiyor. Başvuru yapacak adayların 2022 ya da 2023 KPSS P48 puanının en az 80 olması, giriş yazılı sınavı yapılacak tarih itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması, en az dört senelik İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ya da denkliği olan yurt dışı bölümlerinden mezun olunması gerekiyor. Başvurular online olarak 27 Kasım ile 8 Aralık tarihleri arasında e-Devlet sistemi üzerinden yapılabilecek.