KPSS'den 60-62-65-70 puan alanlara iş kapısı açıldı! O belediyeye yüksek maaşlı memurlar alınacak

Tokat'ın Karakaya ilçesinde Belediye BaşkanlığI'nın bünyesinde görevlendirilmek üzere KPSS 60 puana sahip memur alımı yapılması planlanıyor. Başvuru şartlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

KPSS'den 60-62-65-70 puan alanlara iş kapısı açıldı! O belediyeye yüksek maaşlı memurlar alınacak

Yerel yönetimler personel alımına devam ederken Tokat'ın Karayaka ilçesinden memur alımı yapılacağı haberi geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre Karakaya Belediyesi KPSS puanı 60 olan memur alımı gerçekleştirecek.

Başvuru koşulları nelerdir?

* Türkiye vatandaşı olunması,

* Kamu haklarından mahrum olmaması,

* Devlet güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene, bu düzenin işlenmesine karşı suçlar, zimmete para geçirme, irtikap, rüşvet alma/verme, hırsızlık, dolandırıcılık, belgede sahtecilik, güveni kötüye kullanma, Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süre sona ermiş olsa bile hapis cezasına çarptırılmış olsa bile kasten işlenen suçlar, bir yıldan fazla hapis cezası veya anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine aykırı suçlardan dolayı af, ihaleye fesat karıştırma, performans manipülasyonu, kara para aklama veya kaçakçılık suçları. bir suçtan mahkum olmak,

* Erkek adaylar için askerlik durumuna ilişkin askerlik ile ilgisinin olmaması, henüz askerlik çağına girilmemiş, askerlik çağında ise ancak muvazzaf askerlik hizmetini tamamlanmış veya yedeklere nakledilmiş veya yerleştirilmiş olunması,

* Görevlerini yapmaya devam etmelerine engel olabilecek herhangi bir akıl hastalığı ya da bedensel engeli bulunmaması,

* Açık pozisyon için diğer tüm başvuru koşullarını yerine getirilmesi.

"Kadro dağılımı"

Memur - 1 Kişi

Muhasebeci - 1 Kişi

Tokat Karakaya Belediyesi personel alımı

"Başvuru şekli ile zamanı"

Adayların başvurularını 25-27 Ekim tarihleri ​​arasında Karayaka Belediye Başkanlığı, Yazı İşleri Müdürlüğü, Karayaka/Hürmüzlü Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No:9 Erbaa/TOKAT adresine bizzat ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla yapmaları ve bir belge sunmaları gerekmektedir.