KPSS'den 50-55-60 puan alana üniversitede iş kapısı açıldı! Mülakatsız anında alım yapılacak

KPSS'den 50 60 puan alanlar dikkat! Galatasaray Üniversitesi duyurdu! Detaylar haberimizde.

KPSS'den 50-55-60 puan alana üniversitede iş kapısı açıldı! Mülakatsız anında alım yapılacak

Galatasaray Üniversitesi, KPSS puanı 50 ve 60 olan personelleri mülakatsız işe almayı planlıyor. Peki işe alım başvuru koşulları nelerdir? Galatasaray Üniversitesi iş başvuru süreci nasıl işliyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİNE PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Galatasaray Üniversitesi güncel sözleşmeli 4/B kamu memur alımı başvuruları için yarın son gün olduğu açıklandı. KPSS 55 ve 60 puanlarla direkt mülakatsız atama yapılacağı da ifade edildi. Destek personeli, şoför, temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli, teknisyen personel alımı gerçekleştirilecek. Başvuru için adayların 657 sayılı DMK’daki koşulları bulundurması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşını tamamlamış olması, kamu haklarından mahrum olmaması, askerlikle ilişiğinin olmaması ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması gerekmektedir. Destek Personeli “Temizlik Görevlisi” “Erkek” alımı 1 kadro için Lise mezunu olunması gerekmektedir. 2022 KPSS en az 60 puan alınması ve 30 yaşından gün almamış olmak gerekmektedir.Temizlik ve Temizlik Yönetimi Eğitimi ile Atık Yönetimi Eğitimi sertifikalarının bulunması gerekir. Destek Personeli “Temizlik Görevlisi” “Kadın” alımı 1 kadro için Lise mezunu olunması gerekmektedir. 2022 KPSS en az 60 puan alınması ve 30 yaşından gün almamış olma koşulu aranmaktadır. Destek Personeli “Şoför” “Erkek” alımı 1 kadro için Lise mezunu olunması gerekmektedir. İlan tarihi itibarı ile geçerlilik süresi dolmamış D sınıfı sürücü belgesine veya 1 Ocak 2016 tarihinden önce alınmış E sınıfı sürücü belgesinin bulunması şarttır.

Galatasaray Üniversitesi Personel Alımı Yapacak

İlan tarihi itibarı ile geçerlilik süresi dolmamış SRC2 ve Psikoteknik belgelerinin bulunması gerekir. 2022 KPSS'den en az 60 puan alınmalı ve 35 yaşından gün almamış olmak koşullar arasındadır. Koruma ve Güvenlik Görevlisi “Erkek” alımı1 kadro için Lise mezunu olunması. 2022 KPSS en az 60 puan alınmalı. Son başvuru tarihi itibarı ile silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartının bulunması ve erkek adaylar için boyunun 170 cm den kısa olmaması, 35 yaşından gün almamış olması gerekir. Koruma ve Güvenlik Görevlisi “Erkek” alımı 1 kadro için Önlisans mezunu olunması gerekmektedir. 2022 KPSS'den en az 60 puan almış olmanız gerekir. Son başvuru tarihi itibarı ile silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartının bulunması ve erkek adaylar için boyunun 170 cm den kısa olmaması, 35 yaşından gün almamış olmak koşullar arasındadır. Büro Personeli “Kadın/Erkek” alımı 1 kadro için 4 yıllık Lisans mezunu olmak. 2022 KPSS en az 55 almak. 30 yaşından gün almamış olmak. Büro Personeli “Kadın/Erkek” alımı 1 kadro için 4 yıllık Lisans mezunu olmak. 2022 KPSS en az 60 almak. 35 yaşından gün almamış olmak. Teknisyen “Bilgisayar” “Kadın/Erkek” alımı 1 kadro için Liselerin Bilişim Teknolojileri Alanı/Web Programcılığı bölümünden mezun olunması gerekmektedir. 2022 KPSS'den en az 60 puan almış olmak ve 30 yaşından gün almamış olmak koşullar arasındadır. Başvuru yapacak adayların ilan tarihinden itibaren on beş gün içerisinde uygun belgelerle birlikte doğrudan Üniversitenin İnsan Kaynakları Departmanına başvurmaları gerekmektedir. Pozisyon özel nitelikler gerektiriyorsa, lütfen gerekli belgeleri son başvuru tarihine kadar teslim edin. Galatasaray Üniversitesi'ne sözleşmeli personel alımı için başvurular 27 Şubat - 13 Mart 2024 tarihleri ​​arasında yapılabilecek.