KPSS şartsız personel alımı başvuruları başlıyor! O illerde hemen işe alım yapılacak

İŞKUR 33 şehrimizdeki vatandaşların yüzünü güldürecek! Ayrıntılar haberimizde...

KPSS şartsız personel alımı başvuruları başlıyor! O illerde hemen işe alım yapılacak

İş Kurumu (İŞKUR), milyonlarca kişinin memur olma hayali için heyecanla beklediği işçi alımlarını duyurdu. KPSS şartı aranmadan gerçekleştirilecek olan personel alımı, Türkiye genelinde 33 ilde yapılacak. Bu kapsamda İstanbul, Denizli, Kayseri, Eskişehir, İzmir gibi şehirlerdeki iş arayanlar için önemli bir fırsat sunulmuş oldu.

Başvurular, internet üzerinden ve ilgili belediyeler ile belediye şirketlerine yapılacak. Türk vatandaşı olma şartı aranan alımlarda, kamu haklarından mahrum olmama, kasten işlenen suçlardan hüküm giymeme, askerlik durumu itibariyle askerlikle ilgisi bulunmama veya askerlik çağına gelmemiş olma gibi genel şartlar aranacak.

işkur

İlan edilen kadrolar için belirlenen başvuru şartlarını taşıyan adaylar, İstanbul, Denizli, Kayseri, Eskişehir, Çorum, İzmir, Diyarbakır, Adıyaman, Sivas, Aydın, Zonguldak, Malatya, Antalya, Tokat, Ordu, Amasya, Bursa, Çanakkale, Yalova, Tokat, Van, Kırıkkale, Mersin, Bingöl, Tekirdağ, Hatay, Afyon, Şırnak, Balıkesir, Bartın, Kayseri, Yozgat, Giresun gibi illerde iş bulma şansına sahip olacak.

İŞKUR tarafından yapılan bu personel alımı, iş arayanları sevindirirken, iş başvurularının yoğun olması bekleniyor. Adayların başvuru şartlarını detaylı bir şekilde incelemesi ve gereken belgeleri tamamlamaları önem taşıyor. İlgili ilanlar, İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden ve ilgili belediyelerin duyuru kanalları aracılığıyla erişilebilir durumda.