KPSS Şartsız Personel Alımı Başladı!

KPSS şartı olmadan, yüksek maaşlı 500 kişilik personel ve işçi alımları başladı!

KPSS Şartsız Personel Alımı Başladı!

Son duyuruya göre, bir kurum, 500 personel ve işçi alımı yapacak. En heyecan verici haber ise, bu alımlarda KPSS şartının aranmayacağı oldu.

Vatandaşlar, devlet kurumlarının yeni duyurularını yakından takip etmeye başladı. Kamu kurumları, birçok duyuruyla personel ve işçi alımlarına devam ederek istihdam fırsatı sunmaya devam ediyor. Yüksek maaşlı işlerde çalışma imkanı sunulan bu kurumlar, birçok kişinin kendi ve ailesinin geçimini sağlamasına yardımcı oluyor.

Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), yapılan son açıklama ile birçok pozisyon için alım yapılacağını duyurdu. Personel ve işçi alımları, İŞKUR tarafından duyurulacak.

Alımlar 1-11 Haziran Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek

MKE'nin açıklamasına göre: "Ülkemizin ve savunma sanayisinin öncü kuruluşu olan Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi, iş gücü ihtiyacını karşılamak ve organizasyonumuzu daha dinamik hale getirmek amacıyla, değer katacak, yenilikçi, öğrenmeye açık ve başarıları birlikte kutlayacak takım arkadaşlarıyla sektördeki liderliğimizi sürdürmek için 'Aylık Ücretli (Beyaz Yaka) ve Saat Ücretli (Mavi Yaka) Çalışan Aday Havuzu' oluşturacaktır."

"Aylık Ücretli (Beyaz Yaka) ve Saat Ücretli (Mavi Yaka) Çalışan Aday Havuzu" ilanları, kariyer.net ve iskur.gov.tr internet sitelerinde yayınlandı.

01-11 Haziran 2023 tarihleri arasında:

  • Saat ücretli (mavi yaka) iş ilanına başvurmak isteyen adayların, iskur.gov.tr web sitesi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

  • Aylık ücretli (beyaz yaka) iş ilanlarına başvurmak isteyen adayların ise kariyer.net veya iskur.gov.tr web sitelerinden sadece birini kullanarak başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Alım Yapılacak Kadrolar:

Kalite Mühendisi

Kimya Prosesleri Operatörü

Üretim Mühendisi

Makine Teknolojileri Operatörü

Yalın Üretim Süreç Mühendisi

Geri Dönüşüm Sevk Sorumlusu (Metal Bölümü)

AR-GE Mühendisi

Geri Dönüşüm Sevk Sorumlusu (Metalürji Bölümü)

Bakım Onarım Mühendisi

Pazarlama ve Satış Mühendisi/Temsilcisi/Sorumlusu

Pazarlama ve Satış Mühendisi/Temsilcisi/Sorumlusu

Üretim Planlama Mühendisi

Satın Alma Mühendisi

Satın Alma Mühendisi

Malzeme Temin ve Stok Mühendisi

İç Denetçi

İSG Uzmanı/ Mühendisi

Proses Güvenliği Mühendisi

Geri Dönüşüm Mühendisi

Geri Dönüşüm Mühendisi (Polimer ve Polimer Malzeme Mühendisi)

Diyetisyen Geri Dönüşüm Mühendisi (Metalürji ve Malzeme Mühendisi)

Diyetisyen