KPSS Şartsız 225 İşçi Alımı Yapılacak! Başvurular Devam Ediyor

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün KPSS şartsız işçi alımları için dün başlayan başvuru işlemleri 18 Haziran 2021 tarihinde sona erecek.

KPSS Şartsız 225 İşçi Alımı Yapılacak! Başvurular Devam Ediyor

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’ne 225 kadrolu temizlik görevlisi alımı yapılacağı ilan edilmiş, ilgili alımlar için başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiği belirtilmişti.

Yeni Memur Alımlarını Takip Etmek için , Sadece iş haberlerine göz atmak , kadın-erkek diğer adaylarla tanışarak, bilgi alışverişinde bulunmak için yeni sayfaya katılma isteği gönder.

Katılım isteği için https://www.instagram.com/k.bulteni.is/?hl=tr

30 yaşını aşmayan en fazla lise mezunu adaylardan gerçekleşecek alım için başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor.

Başvuru yapacak adaylarda aranacak genel şartlar ise şu şekilde sıralandı:

1- 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak 

kaydıyla Türk Vatandaşı olmak, 

2- İlan tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak, 

3- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık 

suçlarından mahkum olmamak, 

4- İlan tarihi itibarıyla askerlikle ilişiği bulunmamak, (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak), 

5- Kamusal haklardan mahrum bulunmamak, 

6- Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak, 

7- Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, 

8- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak, 

9- İşe alınacak işçilerin deneme süresi en çok iki ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş 

akitleri bildirim süresine gerek olmaksızın tazminatsız feshedilecektir. 

10-Yukarıda yer alan Sürekli İşçi kadroları için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 (dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. 

11- Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan - sınav sürecinin her aşamasında Genel Müdürlükçe sonlandırılacaktır. Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, istihdam işlemleri yapılmış ise işlemleri iptal edilecek, idare 

tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir. 

Özel şartlar ve diğer detaylar için https://www.kamubulteni.com/iskur-ilanlari/icisleri-bakanligi-goc-idaresi-genel-mudurlugune-225-h39153.html adresini ziyaret edebilirsiniz.