KPSS şartı yok! Başvurular hemen alınıyor: Hastanelerde masabaşı çalışacak personeller alınacak

İŞKUR, KPSS şartı olmadan hastanelere personel alımı gerçekleştirecek! İŞKUR'dan hastane personel alımı için gerekli şartlar nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar.

KPSS şartı yok! Başvurular hemen alınıyor: Hastanelerde masabaşı çalışacak personeller alınacak

KPSS puanı olmadan hastanelere personel alımı devam ediyor. Özel sektör hastaneleri bu alanda iş imkanı sunmaktadır. Başvuru sahipleri İŞKUR başvuru ekranından sağlık alanına geçiş yapabilirler.

hasta

İŞKUR, özel sektör hastanelerine personel alım ilanları açıkladı. KPSS gerektirmeyen bu işler adaylara büyük fırsatlar sunuyor. Tebliğde adayların yerine getirmesi gereken şartlar da yer aldı.

İŞKUR'DAN HASTANE PERSONEL ALIMI

Sağlık sektöründe kariyer yapmak isteyen ve hastanelerde çalışmak isteyen adaylara müjde. Sadece özel sektör hastaneleri personel alımına başladı. KPSS puanı şartı aranmayan ilanlarda adayların genel başvuru koşullarına dikkat etmesi gerekmektedir.

HASTA DANIŞMANI İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

-TC vatandaşı olmak

-En az 18 en fazla 59 yaşında olmak

-En az ilkokul mezunu olmak

-Çalışmaya engel olabilecek bir sağlık sorunu olmamak

-Gerekli durumda vardiyalı çalışabilmek

-Dış görünüşüne özen göstermek

-Adli sicil kaydının temiz ve güvenlik soruşturmasının olumlu olması

-Adaylara, eğitim ve yaş şartlarının değişkenlik gösterebileceği hatırlatılmakta.

hasta

hasta

hasta

İŞKUR, hasta danışma duyurusunda ayrıca aşağıdaki pozisyonlar için işe alımların devam edeceğini belirtti:

"Hasta bakıcı, hasta bakımevi müdürü, hasta kabul kayıt memuru, hasta kabul ve yönlendirme memuru, hasta ve yaşlı bakıcısı, hasta ve yaşlı refakatçisi, hastane refakatçisi kadrolarına da alım yapılacağı belirtiliyor."

İŞKUR web sitesinde; İŞKUR'un resmi web sitesi olan https://www.iskur.gov.tr ​​adresine giriniz.

Üye olunuz ve daha önce İŞKUR'a üye olmadıysanız "iş arayan" olarak kayıt olmanız gerekmektedir.

Gerekli Bilgilerin Tamamladıktan sonra Kayıt sırasında sizden T.C kimlik numaranız ve e-posta adresi diğer kişisel bilgiler gibi zorunlu alanları doldurmanız istenecektir.

İş arama sayfasında ilginizi çeken bir işi arayabilirsiniz.

İlan detaylarından; Arama sonuçlarında ilginizi çeken bir ilana tıkladığınızda o ilana ait bilgilere ulaşabilirsiniz. Bildirim bilgileri işverenin aradığı nitelikler, iş tanımı, çalışma saatleri ve maaş gibi önemli bilgileri içerir.

"Uygula" veya "Bu işi başvur" gibi bir buton bulunmaktadır. Bu butona tıklayıp gerekli adımları takip ederek yayın talebinde bulunabilirsiniz.