KPSS şartı olmadan yapılan Kamu Personel Alımı! Belediye tarafından daimi olarak 22 personel alınacak

Belediye Başkanlığı, kadın ve erkek adaylar için KPSS şartı aranmadan gerçekleştirdiği daimi personel alımını İŞKUR ilanlarıyla duyurdu. Bu fırsatla, toplamda 22 kişiye istihdam olanağı sunuluyor.

KPSS şartı olmadan yapılan Kamu Personel Alımı! Belediye tarafından daimi olarak 22 personel alınacak

Belediye başkanlığı, KPSS şartı olmaksızın kamu personeli alımı yapmak amacıyla İŞKUR üzerinden ilan yayınladı. Yayınlanan ilana göre, belediye kadın ve erkek adaylar için toplamda 22 daimi personel alımı yapacak.

Alım Yapılacak Pozisyonlar ve Şartlar

Bu alımla ilgili detaylar şu şekildedir:

Okul Öncesi Öğretmeni Alımı

  • En az lisans mezunu ve ilgili bölümden mezun olan adaylar arasından 3 bay/bayan okul öncesi öğretmeni alımı yapılacaktır.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Personeli Alımı

  • En az lise mezunu ve ilgili bölümden mezun olan adaylar arasından 19 bay/bayan çocuk gelişimi ve eğitimi personeli alımı gerçekleştirilecektir.

Alım İçin Aranan Genel Şartlar

Başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen genel şartlar şunlardır:

  • 657 sayılı Kanunun 48. maddesinin (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen koşulları taşımak,
  • En az lise mezunu olmak,
  • İlgili bölümden mezun olmak,
  • Kreş alanında en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olmak,
  • Erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmamak.

Aydın Efeler Belediyesi Personel Alımı Detayları

Bu ilan kapsamında başvuru yapacak adaylar için belirlenmiş olan tek bir başvuru günü bulunmaktadır. Aydın il sınırları içerisinde ikamet eden adaylar, 29 Ağustos 2023 tarihinde e-posta yoluyla (ik@efebelcomtr) özgeçmişlerini göndererek başvurularını tamamlayabilirler. Ayrıca, detaylı bilgi almak için 0256 226 10 00 numaralı telefondan iletişime geçebilirler. Bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz.

Bu fırsatla, KPSS koşulu olmadan kamu sektöründe istihdam sağlama fırsatını yakalayabilirsiniz. Başvuru koşullarını ve tarihlerini dikkatlice gözden geçirerek başvurunuzu zamanında yapmayı unutmayın. Unutmayın, başarılı bir kariyer bu adımınızla başlayabilir!