KPSS Şartı 50'ye Düşürülmüştü: EGM Kadrolu Memur Alımı Başvurusu Başladı

EGM kadrolu aşçı alımı başvurusu başladı. 81 şehirde bulunan il emniyet müdürlüklerinde başvurular alınmaya başladı. İşte başvuru detayları.

KPSS Şartı 50'ye Düşürülmüştü: EGM Kadrolu Memur Alımı Başvurusu Başladı

EGM personel alımı başvurusu başladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı.Yapılan açıklamada kadrolu aşçı alımı başvurusunun başladığına yer verildi.

Kadın erkek polisler, memurlar bu adreste: Bilgi alış verişi için  TIKLA KATIL

KPSS ŞARTI DÜŞÜRÜLDÜ

Emniyet tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz ay başvuruların alındığı , ancak yeterli başvuru olmadığı bildirildi. Başvuru olmaması nedeniyle daha önce 70 olan KPSS şartının 50' ye düşürüldüğüne yer verildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI

DPB 'de yayımlanan duyuruda aşçı alımı şartlarına şu şekilde yer verildi:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

- Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

- Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

- Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak

- Ortaöğretim Kurumlarının Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ve Dallarının, Aile ve Tüketici Hizmetleri AlanıBeslenme ve Ev Yönetimi Dalının, Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı-Ev Ekonomisi Dalının veya Konaklama ve Seyahat Hizmetleri AlanıTurizm/Otelcilik ve Turizm Dalının birinden mezun olmak.

- KPSS-2018 P94-50

BAŞVURU

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte yapılacak. 

Kimlik belgesi,

Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf

İstenilen eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (diploma/mezuniyet belgesinin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir. Diploma ve mezuniyet belgesi haricindeki belgeler kabul edilmeyecektir.)

KPSS Sonuç belgesi

İlana başvurular 81 şehirde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen yapılacak. Başvurular bugün başladı ve 21 Şubat 2020 gününe kadar yapılacak.

2018 yılı KPSS-P94 puanına göre yapılacak olan sıralamada en yüksek puandan başlamak üzere alınacak personel sayısının 5 (beş) katı kadar aday sözlü ve/veya uygulamalı sınava çağrılacaktır. Son sıradaki aday ile aynı puana sahip olan adayların tamamı sözlü ve/veya uygulamalı sınava çağrılacaktır.

Ayrıca 2019-1’inci dönem kadrolu Aşçı alımına 20/01/2020-24/01/2020 tarihleri arasında başvuru yapan adayların başvuruları geçerli olup, bu kişilerin tekrar başvuru yapmalarına gerek yoktur.

UYGULAMAMIZI İNDİRİN VE MEMUR ALIMLARINDAN ANBEAN HABERDAR OLUN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN