KPSS puanı tutan hemen tercih yapabilecek! Sağlık Bakanlığı'nda yüksek maaşlı iş başvuruları açıldı

Sağlık Bakanlığı, KPSS 2024/5 döneminde 27 bin kadroya memur alımı başvurularını açtı! Lise, önlisans ve lisans mezunları için fırsatları kaçırmayın. Detaylar haberimizde!

KPSS puanı tutan hemen tercih yapabilecek! Sağlık Bakanlığı'nda yüksek maaşlı iş başvuruları açıldı

Sağlık Sektöründe Kariyer Yapmak İsteyenlere Kapılar Aralıyor: 16.760 Yeni Lisans Mezunu Aranıyor!

Yeni bir fırsat kapısı aralanıyor! Sağlık Bakanlığı, KPSS 2024/5 tercih başvurularının bugün itibarıyla başladığını duyurdu. Başvuru süreci, 21 Şubat ile 28 Şubat 2024 tarihleri arasında devam edecek. Adaylar, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) internet sitesi üzerinden e-Devlet şifreleriyle başvurularını gerçekleştirebilecekler. Bu önemli fırsatı kaçırmamak için adayların hazırlıklı olmaları gerekiyor!

27.000 Yeni Memur Aranıyor: İşte Branşlar ve Detaylar!

Sağlık sektörü, lisans düzeyinde 16 bin 760 yeni mezun için kapılarını açıyor! Bu devasa memur alımı kapsamında aranan branşlar arasında Biyolog, Büro Personeli, Çocuk Gelişimcisi, Diğer Teknik Hizmet Personeli (İstatistikçi), Dil ve Konuşma Terapisti, Diyetisyen, Ebe, Fizyoterapist, Gerontolog, Hemşire, İş ve Uğraşı Terapisti (Ergoterapist), Odyolog, Perfüzyonist, Psikolog, Sağlık Fizikçisi, Sosyal Çalışmacı, Mimar, Mühendis (Bilgisayar), Mühendis (Biyomedikal), Mühendis (Elektrik/Elektronik), Mühendis (Harita), Mühendis (İnşaat), Mühendis (Jeofizik), ve Mühendis (Makina) yer alıyor. Bu fırsat, sağlık alanında kariyer yapmak isteyenlere kapılarını aralıyor!

Sağlık Sektöründe 6.850 Yeni Önlisans Mezunu Aranıyor: İşte Aranan Branşlar!

Sağlık sektörü, önlisans düzeyinde 6 bin 850 yeni mezun için kapılarını aralıyor! Bu büyük memur alımı kapsamında aranan branşlar arasında Sağlık Teknikeri (Anestezi), (Çevre Sağlığı), (Diş), (Laboratuvar), (Ortopedi), (Röntgen), (Tıbbi Sekreter), (Adli Tıp), (Ağız Diş Sağlığı), (Ameliyat), (Diyaliz), (Eczane), (Elektronörofizyoloji), (Evde Bakım), (Fizik Tedavi), (İlk ve Acil Yardım), (İş ve Uğraşı Terapisi), (Odyometri), (Optisyen), (Patolojik Anatomi), (Podolog), ve (Radyoterapi), Sağlık Teknikeri (Yaşlı Bakım) yer alıyor. Bu fırsat, sağlık sektöründe kariyer yapmayı düşünenler için kaçırılmayacak bir şans!

Sağlık sektörü, lise mezunu 3 bin 390 yeni personel için kapılarını aralıyor! Bu büyük memur alımı kapsamında aranan branşlar arasında Hemşire, Şoför, Sağlık Teknisyeni (Anestezi), (Çevre Sağlığı), (İlk ve Acil Yardım), (Laboratuvar), (Röntgen) ve (Tıbbi Sekreter) yer alıyor. Bu fırsat, sağlık alanında kariyer yapmak isteyen lise mezunu adaylar için büyük bir fırsat sunuyor!

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı: Şartlar ve İl Kontenjanları Açıklandı!

Sağlık Bakanlığı, yeni personel alımı için başvuru şartlarını ve il kontenjanlarını duyurdu! Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 2022 Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim sınav puanına sahip olan adaylar başvuruda bulunabilecek. Adaylar, başvuru kılavuzunda ÖSYM tarafından sunulan Tablo1, Tablo2 ve Tablo3'te ilan edilen kontenjanları inceleyebilecekler. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen adaylar, başvuru şartlarını dikkatlice gözden geçirmeli ve ilgili kontenjanları takip etmelidir.