KPSS puanı olana şans doğdu! 34 bin TL maaşla işe başlatılıyor: Dev memur alımı başladı

Belediyelere kadrolu memur alımı yapılacak! İşte tüm detaylar...

KPSS puanı olana şans doğdu! 34 bin TL maaşla işe başlatılıyor: Dev memur alımı başladı

Türkiye genelinde birçok belediye, 2024 yılında düşük KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda 22 ilde, 33 bin TL maaşla kadrolu memur alımı yapılacak ve önemli bir detay, başvuruda ikamet şartının aranmıyor olması.

Başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, belirli suçlardan hüküm giymemiş olmak, askerlik durumu itibariyle uygunluk, sağlık şartlarına uygunluk gibi kriterler bulunuyor. Başvurular, en az ortaöğretim mezunu adaylar arasından kabul edilecek.

33 Bin TL Maaşla Belediyelerde İkamet Şartsız Memur Alımı

Alım yapacak belediyeler arasında Beylikdüzü, İdil, Meram, Antalya Büyükşehir, Ardahan İl Özel İdaresi, İnlice Belediye Başkanlığı, Koru Belediye Başkanlığı, Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Sultangazi, Karaisalı, Kütahya, Çorlu, Amasya, Bolu İl Özel İdaresi, İskilip, Başkale, Daday, Dernekpazarı, Erdek, Hınıs, Bahşılı, Özalp gibi birçok belediye bulunuyor.

Alımlar arasında muhasebeci, güvenlik görevlisi, mühendis, tekniker, düz memur, veteriner hekim, şoför, tahsildar, zabıta memuru, evlendirme memuru gibi farklı kadrolar yer alıyor. Başvuru yapacak adaylar, ilgili belediyelerin resmi internet siteleri üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirler.

Bu fırsat, hem iş arayışında olan vatandaşlar için önemli bir kapı aralıyor hem de belediyelerin çeşitli birimlerinde görev almak isteyenler için geniş bir yelpaze sunuyor. Adaylar, başvuru şartlarına uygun oldukları kadrolara başvurarak, kendilerine uygun bir iş fırsatını değerlendirebilirler.