KPSS puanı olan belgesini alıp o belediyeye koşsun! Büyük memur alımı başlıyor

İstanbul Adalar Belediyesi, KPSS P3 pozisyonları için memur, mimar ve mühendis alımlarının yanı sıra veteriner ve zabıta memuru alımı yapmayı planlıyor. Detaylar haberimizde..

KPSS puanı olan belgesini alıp o belediyeye koşsun! Büyük memur alımı başlıyor

İstanbul Adalar Belediyesi tarafından yapılan bir açıklamada KPSS P3 kapsamında memur alımı yapılacağı bildirildi. Kamu Kariyer Platformu'nda yayınlanan duyuruya göre, İstanbul Adalar Büyükşehir Belediyesi, KPSS P3 ile birlikte memur, mimar ve mühendis alımlarının yanı sıra veteriner ve zabıta memuru alımı yapılacak.

Genel başvuru şartları nelerdir?

- Türk vatandaşı olunması,

- Kamu haklarından mahrum olunmaması,

- Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene, bu düzenin işleyiş durumuna karşı işlenmiş suçlar, zimmete para geçirme, irtikap, rüşvet, dolandırıcılık, belgede sahtecilik, güvenin kötüye kullanması, dolandırıcılık, ceza almış olsa bile kasten işlenmiş bir suçtan hüküm giymemek, anayasal düzene ve bu Yönetmeliğin işleyişine aykırı bir suç, iflas, teklif manipülasyonu, performans manipülasyonu, suç veya kaçakçılık yoluyla kara para aklama veya kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıldan az olmamak üzere hapis cezası almamış olmak,

- Erkek adaylarda askerlik durumuna ilişkin; Askerlik hizmetiyle ilgilenmeyen veya henüz askerlik çağına gelmemiş veya aktif askerlik hizmetini tamamlamış veya Yedeklere transfer edilmiş veya askerlik çağına gelmişse transfer edilmiş;

- Çalışmaya devam etmesine engel olabilecek herhangi bir akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması;

- İlan edilen pozisyonlar için ilave başvuru gerekliliklerini yerine getirmek.

İstanbul Adalar Belediyesi, KPSS P3 pozisyonları memur alımı

Başvuru şekli ve zamanı

Adaylar başvurularını istenen belgelerle birlikte 20-24 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında mesai bitimine kadar (sabah 09.00-16.30 arası) Maden Mahallesi Altınordu Sok. No:21 Büyükada-Adalar-İstanbul adresinde bulunan İnsan Kaynakları ve Eğitim Genel Müdürlüğüne şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla yapabilirsiniz. Geçerli koşulları sağlayan adaylar gerekli belgeleri ibraz ederek başvuruda bulunabilirler.