KPSS puanı düşük olanlar üzülmesin! O üniversite lise, ön lisans, lisans mezunu personel alacak

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 46 personel alacak! KPSS'den 50 puan almış olmanız yeterli! Ayrıntılar haberimizde...

KPSS puanı düşük olanlar üzülmesin! O üniversite lise, ön lisans, lisans mezunu personel alacak

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, 46 personel alımı yapacak. Başvurular en geç 8 Şubat 2024 tarihine kadar kabul edilecek. Alımlar, en az lise mezunu ve 50 KPSS puanı ile memur pozisyonlarını kapsayacak. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na göre 4/B sözleşmeli olarak yapılacak olan alımlarda, başvuruların ise https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Başvuruların sona ereceği tarih 8 Şubat 2024 olarak belirlenmiş olup, başvuru yapacak adayların bu tarihe kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Alımlar, lise mezunu, ön lisans mezunu ve lisans mezunu olmak üzere farklı mezuniyet derecelerine göre farklı pozisyonlarda gerçekleşecek. Alım süreci, KPSS puanlarına göre yapılacak sıralama ile belirlenecek ve mülakatsız personel alımı gerçekleştirilecek.

osmaniye korkut ata

Başvuru için adaylardan aranan şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, kamu haklarından mahrum olmama, sağlık sorunu olmama, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alma gibi kriterler bulunuyor. Ayrıca, adayların 2022 yılı KPSS sınavından ilgili puan türünde en az 50 puan almış olmaları gerekiyor.