KPSS ile 60-65-70 Puan Alanlara Memur Olma Şansı! Başvurular Başladı!

İş arayan adaylar, internet üzerinde yayımlanan ilanlara olan ilgilerini sürdürüyor. Horasan Belediyesi, bir dizi personel alımı gerçekleştirecek! Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

KPSS ile 60-65-70 Puan Alanlara Memur Olma Şansı! Başvurular Başladı!

Kamu kurumlarında çalışmayı arzulayan adaylar, KPSS puanlarına göre iş başvurusu yapabilecekleri ilanları incelemeye devam ediyorlar. Horasan Belediyesi, yeni iş ilanlarını paylaştı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Horasan Belediyesi'nden Personel Alımı

Horasan Belediyesi, son duyurularına göre, sözleşmeli personel alımı yapacak. KPSS puanı 55, 60 ve 70 olan adaylar başvuruda bulunabilecekler. Alımlar 5 farklı kadro için gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekiyor:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda yer alan şartları taşımak,
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak,
  • Görevini yapmaya engel ruhsal ve fiziksel bir sağlık problemi bulunmamak,
  • Daha önce çalışılan kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik ya da ahlaksızlık sebebiyle çıkarılmamış olmak,
  • En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Belediye bünyesinde 1 Mimar alımı yapılacak. Mimarlık kadrosu 9. derece kadro için olacak ve adayların lisans mezunu olmaları ve KPSS puanlarının en az 70 olması gerekiyor.

2023/06/22/personel-alimi-elektrik.jpeg

Horasan Belediyesi Personel Alımları

1 Eğitmen kadrosu için GİH sınıfı 4. derece kadro için yapılacak. Adayların lisans düzeyinde Kamu Yönetimi, İşletme ya da İktisat bölümlerinden mezun olmaları ve KPSS puanlarının en az 60 olması gerekiyor. 1 Tekniker alımı TH kadrosu 10. derece için yapılacak. Adayların ön lisans bölümlerinden Radyo Televizyon Programcılığı, Basın ve Yayıncılık bölümlerinden mezun olmaları ve KPSS puanlarının en az 60 olması gerekecek. 1 Sağlık Teknikeri alımları SH sınıfı 7. derece kadro için yapılacak. Adayların ön lisans düzeyinde Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümlerinden mezun olmaları ve KPSS puanlarının en az 60 olması gerekiyor. 3 Mühendis kadrosu ise TH sınıfı 8. derece kadro için yapılacak. Adayların lisans düzeyinde İnşaat ya da Çevre Mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları ve KPSS puanlarının en az 55 olması şartları aranacak. Başvurular 17 Ekim ve 20 Ekim tarihleri arasında şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Kazım Karabekir Mahallesi Yavuz Selim Caddesi Numara 48 Erzurum adresine yapılacak. E-posta yoluyla başvuru yapacak adayların başvuruları da kabul edilecektir.