KPSS en az 70 Puanla Ticaret Bakanlığı Memur Alımı Yaş Şartı ve Diğer Şartlar

Ticaret Bakanlığı’na muayene memuru alımı için başvuru işlemleri devam ediyor.

KPSS en az 70 Puanla Ticaret Bakanlığı Memur Alımı Yaş Şartı ve Diğer Şartlar

Muayene memuru alımı için başvuru yapmak isteyen adayların 35 yaşını doldurmamış olması, “En az dört yıllık eğitim veren fakülte ve yüksekokulların hukuk, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, iktisat, ekonomi, kamu yönetimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, işletme, maliye, ekonometri, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, istatistik, uluslararası ticaret ve lojistik, uluslararası ticaret ve işletmecilik, gümrük işletme bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının yukarıda belirtilen bölümlerinden mezun olmak “ mezuniyet şartını ve diğer şartları yerine getirmesi gerekiyor.

Ticaret Bakanlığı’na 8 şehirde toplam 75 muayene memuru alımı yapılacak. Ağrı, Artvin, Edirne, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kilis, Şırnak illerinde gerçekleşecek alım için başvuru yapmak isteyen adayların KPSS en az 70 puan almış olması da gerekiyor.

Adaylar, başvurularını 16 Temmuz 2021 tarihine kadar “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” adresinden yapabilecekler.

Yeni Memur Alımlarını Takip Etmek için , Sadece iş haberlerine göz atmak , kadın-erkek diğer adaylarla tanışarak, bilgi alışverişinde bulunmak için yeni sayfaya katılma isteği gönder. Katılım isteği için https://www.instagram.com/k.bulteni.is/?hl=tr

Yeni Personel alımı haberleri geldiği anda haberdar olmak için aşağıdaki uygulamaları ücretsiz indirin:

Android için >>>> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni

iOS için >>>>>  https://apps.apple.com/tr/app/kamu-bülteni/id1413151574