KPSS Açıklandı: Sağlık Bakanlığı Mülakatsız 12 Bin Sözleşmeli Personel Alımı Başvurusu Başlıyor 2020

Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı ilan tarihi hakkında yeni açıklama geldi. Açıklamada ilan tarihi için alınan son bilgi paylaşıldı. İşte detaylar.

KPSS Açıklandı: Sağlık Bakanlığı Mülakatsız 12 Bin Sözleşmeli Personel Alımı Başvurusu Başlıyor 2020

12 bin sağlık personeli alımı ilan tarihi hakkında açıklama.

Sağlık Bakanlığı 12 bin sözleşmeli kamu personeli alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. SPP Başkanı Aras Ali Altıntaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 12 bin personel alımı için tercihlerin 7 Aralık tarihine kadar alınacağını söyledi. Altıntaş açıklamasında "Tercihler ne zaman başlayacak bilmiyorum ama tercihlerin alınması için songün 7 Aralık olacak dendi. Yani eli kulağında. Sona doğru yaklaşıyoruz." dedi. Bilgi alış verişi için TIKLAYIN

BAKAN KOCA'DAN BRANŞ DAĞILIMI AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün "Bakanlığımız; 7.000’i hemşire, 1.700’ü ebe ve 2.864’ü sağlık teknikeri/teknisyeni, 14 branşta 12 bin sağlık personeli alacak. Tercih Kılavuzunun yayınlanmasını müteakip mülakatsız atama yapılacak. Pandemi mücadelemizin bu zor günlerinde, atamalar bize güç katacaktır." ifadeleri ile yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İLAN TARİHİ

İlana başvuruların, son bilgilere göre Aralık ayının ilk gününde başlaması ve 7 Aralık'a kadar alınması bekleniyor. Kılavuz yayımlandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN