KPSS 50 puanla işiniz hazır! O üniversite memur alımı duyurusu yaptı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 46 personel alımı yapıyor! Lise, önlisans ve lisans mezunlarından alım yapacağını açıklayan Üniversite kontenjan dağılımlarını da duyurdu. Peki başvuru şartları nelerdir? Başvurular nereden yapılıyor? İşte detaylar.

KPSS 50 puanla işiniz hazır! O üniversite memur alımı duyurusu yaptı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 46 personel alımı yapacağını açıkladı. Lise, önlisans ve lisans mezunu alımlarda kontenjan tahsisi ve koşulları bulunmaktadır.

üni

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi personel alımı yapıyor. 46 Personel alımı En az lise mezunu ve 50 KPSS mezunu personel alımı yapılmaktadır.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanununa göre 4/B sözleşmesi kapsamında KPSS değerine göre personel alımı yapmaktadır.

MEZUNİYET GÖRE KONTENJAN DAĞILIMA NEDİR?

Lise mezunu: 85 destek personel

Önlisans mezunu:4 tekniker, 18 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Lisans mezunu: 1 Büro personeli

MÜLAKATSIZ PERSONEL ALIMI

Söz mevzusu Üniversite personel alımı KPSS puanı ile yapılacak olup adayların puanları ele alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak liste ile belirlenecektir. Bu kapsamda Mülakatsız Personel Alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylar, 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanunu'nun 48'inci maddesindeki şartlara göre başvuruda bulunabilirler. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından yoksun bırakmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, güvenlik ve arşiv incelemesinden olumlu sonuç alabilmek' koşullar istenmektedir.

Adayların 2022 KPSS sınavına girmiş olmaları gerekmektedir. Lisede P94 puanı için en az 50 puan, Önlisans derecesi için P93 puanı, Lisans derecesi için P3 puanı gerekmektedir.

iş

iş

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Üniversite iş sözleşmesine sahip personel başvurusu ilanın yayımı tarihinden itibaren başlar ve en geç 15 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular yalnızca elektronik ortamda yapılmaktadır.

Başvuru tarihleri: 25 Ocak- 8 Şubat 2024

Başvuru adresi: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr