KPSS 2018/2 ile Lisans Mezunu Memur Alımı Kadroları ve Nitelik Kodları

2018/2 KPSS tercih kılavuzu yayımlandı. Tercih kılavuzunun yayımlanması ile lisans mezunu memur kadroları belli oldu. İşte memur kadroları ve nitelik kodları.

KPSS 2018/2 ile Lisans Mezunu Memur Alımı Kadroları ve Nitelik Kodları

KPSS lisans tercih  kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı.

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, KPSS 2018/2 tercih kılavuzuna yer verildi.  Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan tercih kılavuzunda lise, ön lisans ve lisans mezunlarından binlerce memur alımı yapılacağı bildirildi. Bu eğitim düzeylerinden en çok kadro lisans mezunlarına ayrıldı.

Lisans mezunu adaylar, KPSS tercih kılavuzunun yayımlanmasının ardından,  kendileri için açılan kadroları araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak lisans mezunu memur kadrolarına ve nitelik kodlarına bu haberimizde  yer verdik.

LİSANS MEZUNU  MEMUR ATAMA KADROLARI-ALIM YAPAN KURUMLAR ve  NİTELİK KODLARI

Kadroların devamı aşağıdadır.

KPSS 2018/2 TERCİH BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

KPSS 2018/2 tercih işlemleri ÖSYM Başkanlığına iletecek. Ölçme Seçme ve Yerkeştirme Mermezi Başkanlığı ‘nın Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yapılacak. Ais.osym.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve ÖSYM şifreniz ile  panelinize giriş yapın ve başvuru sürecindekiler kısmından KPSS 2018/2 tercihlerini, kadro kodunu girerek yapın.

KPSS  SÜRECİNDEN,  TERCİH SONUÇLARINDAN VE YENİ MEMUR ATAMALARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ ŞEKİLDE İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN