KPSS 2. Tercihleri ile Mülakatsız Memur Alımı Yapılacak: İşte Tarih 2020

Kamuya 2. KPSS tercihleri ile yine 2 binden fazla memur ataması yapılacak. İlk atama sonrası adaylar , 2. merkezi yerleştirmelerin ne zaman olacağını, hangi KPSS puanının kullanılacağını araştırmaya başladı. İşte 2020 KPSS 2. tercih tarihi ve detaylar.

KPSS 2. Tercihleri ile Mülakatsız Memur Alımı Yapılacak: İşte Tarih 2020

KPSS 2. tercih tarihleri.

Geçtiğimiz ay yapılan KPSS 1. merkezi yerleştirme ile çok sayıda kamu kurum ve kuruluşuna en az ortaöğretim mezunları arasından mülakatsız memur ataması yapılmıştı. İlk merkezi atamada  2018 yılı KPSS puanı ile alım olmuştu. Lisans mezunları P3, ön lisans mezunları P93 ve ortaöğretim mezunları ise P94 puan türünden tercih vermişti. Merkezi yerleştirmede herhangi bir kamu kurum ve kuruluşuna yerleşemeyen ya da bu sene ilk defa KPSS 'ye girecek adaylar , yeni bir merkezi yerleştirmenin yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda KPSS 2. merkezi yerleştirmeleri hakkında son bilgilere ve atama tarihine yer verdik.

İlanları takip için TIKLAYIN

BAKANLIK AÇIKLADI : BİR MERKEZİ YERLEŞTİRME DAHA OLACAK

2020 yılının kalan günlerinde bir KPSS merkezi yerleştirmesi daha olacak. Konu ile ilgili açıklama Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklamada ilk merkezi yerleştirme tarihlerinin 23 Temmuz ile 4 Ağustos olduğuna yer verildi. İkinci merkezi yerleştirmeler için tercihler yıl sonunda alınacak.

TALEPLER 1 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

KPSS tercihleri için kurum talepleri 1 Eylül günü başlayacka ve 13 Kasım tarihinde sona erecek. Bu süre içinde kurumlar , ihtiyacı olan memur sayısını ve kadroları bildirecek. 

TERCİHLER 30 ARALIK 'TA BAŞLAYACAK

KPSS 2. merkezi yerleştirmeleri 30 Aralık günü başlayacak ve 7 Ocak 2021 tarihinde sona erecek.

KPSS TERCİHLERİNDE 2020 KPSS PUANI ESAS ALINACAK

2020/2 KPSS tercihlerinde 2020 yılında girilen KPSS 'den alınacak puan esas alınacak. 

UYGULAMAMIZI İNDİREREK İLANDAN HABERDAR OLABİLİRSİNİZ.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN