Korona Sonrası İlk İlan Geldi: Noter'e Bilgisayar Bilen Büro Memuru Alımı Yapılacak-En Az Lise

Koronavirüs sonrası ilk ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda Noter'e bilgisayar bilgisi olan en az lise mezunu büro memuru alımı yapılacağına yer verildi.

Korona Sonrası İlk İlan Geldi: Noter'e Bilgisayar Bilen Büro Memuru Alımı Yapılacak-En Az Lise

Noter katibi alımı ilanları yayımlanmaya başladı: Korona sonrası ilk ilan geldi.

oronavirüs öncesi birçok şehirde bulunan noterlere katip alımları yapılıyordu. Korona sürecinde noter katibi alımlarına ara verilirken bir son dakika duyurusu geldi ve Erzincan 3 'üncü noterliğe noter katibi alımı yapılacağına yer verildi. Bilgisayar kullanmasını bilen en az lise mezunu adaylar arasından yapılacak büro memuru alımında başvuru bilgileri yazımızda.

İŞKUR 'DA YAYIMLANDI

Erzincan 3 'üncü noterliği tarafından ilan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet adresi aracılıyğıla duyuruldu. İŞKUR üzerinden yayımlanan duyuruda 1 Büro Memuru (Genel) (Noter Katibi) alınacağına yer verildi. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan personel alımı duyurusuna başvuru yapacaka adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekmektedir:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- İŞKUR'a kayıtlı olmak,

- Bilgisayar bilgisi olan.

- En az lise mezunu olmak,

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların esube.iskur.gov.tr adresi  üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada iş ilanlarını tıklayın ve 00005552996 numarasını ilan numarası kısmına yazarak ARA butonuna tıklayın.

DİĞER İLLER İÇİN DE İLANLAR GELECEK

Korona sonrası ilk ilanın ardından diğer iller için de ilanlar gelecek. Başvurular başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN